Imorgon.

Ja, imorgon gäller det. klappar hit och dit , släkten kommer och går, min FASTER kommer. hon från götet. med alla hundarna. med lars. med papegojan Leo. I'M SO EXCITED!!

men det känns ändå inte som jul. ingen speciell ..stämning. hur mycket julmusik jag än proppar stereon full med, så finns den inte. det är något som fattas, något som jag saknat sedan jag var liten.

delvis är det ju snön. den kommer och går, men när det väl är "julehelgen" så gömmer den sig. men främst av allt, är det Disney-filmer. Alla tecknade Disney-filmer, med lyckliga slut, magiska féer, pratande djur, indianer.

så nu ska jag sätta mig framför den stora teve apparaten, koppla in VHS'en och sätta igång Pocahontas. hoppas att filmen fortfarande fungerar. spelade verkligen sönder den när jag var mindre. jag kommer till och med ihåg vad jag hade för kläder när jag såg den för första gången. det var på julafton, jag var runt fem eller sex år, och hade en vinröd klänning på mej. så stolt var jag , för att jag hade fått den. sedan, när den nästan var slut, så kom mormor och morfar in igenom dörren och ropade "GOD JUL!"
mm.. minnen alltså. önskar jag var så liten igen.
vi hörs imorgon. det lär väl bli en massa mobilbloggande. pappa har ju en massa konstigheter för sig. höhö.


Pusshej!<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback