The pictures!

Julafton imorgon. Det känns fan inte ens som det är en "speciell dag". Inte för mig iallafall. Men det är väl inte så konstigt, på min födelsedag så är jag inte så munter heller. Alla brukar alltid säga att de "känner sig så annorlunda" när de är ett år äldre. Jag känner mig precis som vanligt. 

men nu ska vi ju vara muntra, så .. här kommer lite bilder ifrån Sälen! :)


Hmm. Jag hade bytt jacka typ hundra gånger innan vi skulle ut o åka, så jag fick inte med mig mitt liftkort. här satt vi och väntade på stackars pappa som fick åka tillbaka och hämta det. :) Man kan se en bit av jessica där i hörnet med !


Joakim, pappa och jag.
Pappa hade tagit med sig Choritzo, och tyckte vi kunde stanna och grilla korv en dag. Jag och jessica avböjde och tänkte käka våfflor istället. Men våra planer ändrades. Jag käkade korvbröd tillslut.
Mobba mig inte för rånarmössan jag hade under hjälmen. Det är så jävla kallt utan den.


Jag, Jessica, Andreas, Marcus och Pappa. Hetingar är vi allihopa!


Någon gick och köpte en kortlek, jag började spela idioten och fick lära ut den till alla småbarnen. Sen såg jag inte en skymt av någon kortlek efter det.


Pappa lika normal som vanligt.


Alexander, mamma och jag.
Mer vågar jag inte lägga ut, jag är rädd att jag kommer få en skida efter mig om jag visar ett kort på matsalsbordet på kvällen. He-he-he. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback