seg uppdatering.

Jaa.. har väl kanske.. dissat bloggen för ett tag. MEN! jag ursäktar mej. födelsedag hit och dit, sen har jag ju såklart hittat (OCH LÅNAT) Harry Potter & the half-blood prince, Harry potter & the deathly hallows och läst som en galning.. hehe.
jag är sjukt, enormt besatt av H.P. så jag har läst oc läst så fort jag fått en ledig stund hemma. och nu har jag läst ut den ena. Deathly Hallows - HERE I COME!

sen så lånade ju älskade Matilda ut "Om jag kunde drömma" (twilight på engelsk version) boken.
I'M IN LOVE!
det är farligt att ge mej en bra bok. tror jag har läst den två gånger nu. höhö. och nu om någon timme eller två ska jag åka ner till Kyrkan, för att leka konfa-assistent. då hoppas jag att Matilda orkar pallra sej upp och komma och lämna bok nummer två till mej!! men jag vill inte lämna ifrån mej boken jag fick låna.. MAHAHA!!! jag lever mig in för mycket i böcker. jag blir besatt. jag till-och-med plockar fram små pappersbitar och markerar med dom flera sidor jag vill läsa om sedan. jag är galen. galen, men kär. kär i kärleken. som finns i boken. DET ÄR SÅ SORGLIGT!! och ... inte alls som i filmen. fast.. det gör inget. jag föreställer mej väl alla scener i boken i mitt egna lilla huvud. (aa).

jag vill också kunna läsa tankar! :O

Puss.<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback