I want MCDONALDS GLAS!

åh. söndag igen. det känns som om alla dagar är söndagar nu. alla timmar smälter samman, man bryr sig inte så mycket längre. Imorn är det att jobba hårt som fan för att bli färdig med det korta, tillfälliga sommarjobbet. Tusen kronor är ganska lockande.  jag funderar på HUR MYCKET SOM HELST av vad jag ska göra med pengarna. Köpa kläder? Spara till något, exempelvis en ny kamera? äta upp dom för godis och annan skit?
det finns så mycket, jag har ingen aning., helst av allt vill jag rusta upp min hemska hårfärg. färgen jag la i innan avslutningen är urtvättad typ, så jag har delvis blond utväxt, orange-brun-röd hårfärg. sen får vi ju inte glömma min härliga riktiga hårfärg som ligger nära hårbottnen nu med. usch. jag HATAR mitt hår. har en sådan lust och bara raka av mig alltihopa. men nu ska vi vara glada o goa. det är ju sommarlov,eller hur? :)

Nellie kommer snart hem. fuskisen, jag vill också åka utomlands. Våra hundvalpar kommer till nästa helg (enligt uträknat). Veckan efter det så är det HarryPotter premiär.

MAHA , det är så mycket som händer nu, (NOT).
nej nu ska jag fixa mina naglar. lägger upp bilder senare.
 
ajuste, på tal om ingenting, jag vill ha mcdonalds mat. tror jag åker in sen o käkar, bara för att! :) (för o få nytt glas)

PUSS!.<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback