helgen.

okej, seriöst, jag suger.
jag har varit enormt uttråkad på sistone, och glott på andras bloggar, istället för att ta hänsyn till min egen. men det verkar inte som om att någon blivit speciellt upprörd, så.. hehe.

min helg har varit trevlig. låg över hos sofie. vi ritade lite med eyeliner på mathias som däckade. asroligt. skrev även kuk i nacken på.. jesper tror jag han hette.  stackars danne, tvungen att vara vaken nästan hela natten för att hindra att bli nersminkad om han somnade oxå. men han hjälpte ju till att måla naglarna på mathias ;)
verkade som en bra kille, men blyg. hehe. så gulligt. :) sen så SÅKLART, bara för att jag verka gilla den här killen så går nånting snett. sofies mamma tar mig åt sidan, och får mig att lova att inte "hålla på" med denna killen. men jag blev såklart förbannad och sket i vilket. och nu efter helgens slut så har jag inga cash på telefonen, så jag kan ändå inte nå honom. men får väl försöka ändå. jag bryr mig inte. jag gillar denna killen och han verkar som något bra. :)
Fuck It, säger jag bara ;) hehe.

nej men nu ska jag åka hem. har varit hos kusinerna och kollat på en meningslös spännande ishockey match mellan HV och Timrå. inte för att jag kollade, satt mest och uppdaterade mig uppe på internet. min dator har pajat hemma, så jag vet inte vad jag ska ta mej till.

pusshej, syns någon gång när jag fått igång datorn igen.

Puss<3.

Kommentarer
Postat av: Anonym

jag burgade gråta nu när jag läste detta som du skrev jag har ochså en massa minnen sen när vi va små

2009-04-16 @ 20:03:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback