sten-sax-påse

hm. vart hos kusinerna, åter igen, för att snika på deras parabol. hv71 mot timrå. vi vann. GUUD så intresserande. eller inte xD jag tycker inte det är roligt ens längre xD samma sak igen, och igen och igen. JAG HAR FATTAT INNEBÖRDEN! en puck i ett mål, okej. sure. bra. finemang. sen är det väl slut? men nej nej. sen är det ju det där laget vi inte vet som vi ska möta än. som FORTFARANDE spelar. 5'e perioden. FEMTE?? det är väl bara tre?
men nejnej. man kan spela något som heter sudden death också. och det kan tydligen hålla på hur länge som helst. vad trevligt.

Varför kan ni inte bara ta det som en man, och (som nellie säger) slå sten-sax-påse om det? hade ju varit rätt. låta slumpen avgöra. istället för att tvinga små stackars barn som är dit tvingade av föräldrar för att stå i en hejarklack i flera timmar.onödigt säger jag. den enda sporten som borde finnas är sova-så-länge-man-kan-på-en-tom-luftmadrass eller något. det kan jag säga att jag har rekord i. TESTA SOVA PÅ ETT KYRKGOLV OCKSÅ! xD

jaja. I've done my complaning. time for bed. and Virkning. eller nåt xD


pusshej.<3

Kommentarer
Postat av: Matilda ek

du , hockey är så sjukt kul :D

och intressant.

och hv äger

och man blir inte alls dit tvingad av sina föräldrar, det är värsta bästa känslan att stå i klacken med massa andra fans som sjunger samma sånger och håller på samma lag.

och när man känner trummslagen i magen tillochmed. Det kan inte bli bättre än att vara just där inne.

Så fuckofff. -.-HAHAHAHA :D:D:D:D <3

2009-03-18 @ 20:38:09
URL: http://matiiildaek.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback