Hemska mardrömmar...

Drömde att jag och Nellie gick på NewMoon bion. Jag hade råkat glömma de riktiga biljettera, men vi hade reservationslapparna. Vi krånglade jätte mycket med den "jättestora" vakten,för att få komma in. Efter många försök så kom vi tillslut fram till att jag skulle komma med de riktiga biljetterna dagen efter. Vi gick mot salongen, men helt plötsligt ar man tvungen att gå igenom en tunnel för att komma dit. Efter tunneln så var det nästan som en hinderbana.
Vi klarade det med nöd och näppe, och gick in i salongen. Det  var knökfullt, så jag och Nellie kom ifrå varandra och satte oss på olika platser. Filmen började,och allt var frid och fröjd. Men allting var "Manga" tecknat ! i nästan en kvart - tjugo minuter så var filmen tecknad. Jag blev frustrerad. Tillslut så fick jag ett sånt popcorn-sug,så jag var tvungen att krångla mig ut till ingågen igen. Tillbaka genom tunnlar och hinderbanor...

Tillslut kom jag ut till kassan. Jag ställde mig på kö, det var lång kö... En annan film skulle tydligen visas också. Men hon i kassan hade en barnvagn brevid sig och satt och gullade med sitt barn, det var därför det var en så lång kö. Jag plingade hundra gånger (trots att jag var typ längst bak i kön) och tillslut så ägnade tjejen sig åt popcornkön. Jag beställde allt jag ville ha,och gick tillbaka till tunneln, och kom till hinderbanan!

Hinderbanan var helt annorlunda nu, och det var nästan omöjligt att komma fram till salongen. Man skulle hoppa på någon sorts plint, och studsa upp till ett hål längst upp på väggen. Jag gjorde första delen av banan och sedan försökte jag HUNDRA gånger typ. Jag hörde långt framför mig när Jacob instruerade Bella med motorcykln, och fick panik för att jag missat så mycket. Jag försökte och försökte... men jag kom inte fram till bio-salongen. Paniken typ vällde inom mig...

Sedan vaknade jag, blev lättad när jag kom på att det bara är typ en trappa upp till salongen här i Jönköping, och gick upp.

Kommentarer
Postat av: Jullan

svar: menar inte att hon inte får dansa och ha kul, men om du kollar på hennes senaste video celebration och säger att det är bara en kvinna som dansar och har kul... tycker att det är klart hon ska få njuta av livet, men vilket budskap sänder man ut när hon springer omkring i kortkort och dansar som en strippa? egentligen är det inte så mkt hennes ålder utan jag är lite trött på allt sex.

2009-11-11 @ 10:34:46
URL: http://juliavillbli.blogg.se/
Postat av: Jullan

svar: haha så det finns inget mellan läge? fine :P

2009-11-11 @ 11:16:13
URL: http://juliavillbli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback