En liten teaser...

"Påväg tillbaka till Bellas hus, kände jag en doft, en främmande doft igen. Mitt nackhår reste sig. Hade den förra besökaren en vän med sig? Nej, detta var annorlunda. Detta var inte den riktigt söta lukten som från vampyr, detta var annorlunda som… Hund. Det luktade hund.

Vad var det här!? Ett jävla zoo eller? Jag morrade lågt för mig själv."







Evelina, jag vill inte på något sätt försöka kopiera något från dig, hoppas att du förstår det! Behöver bara få de som läser lite... lite taggade ;)


Kommentarer
Postat av: issa

gu vad bra din fanfic är, kollade in och blev helt fast :) du skriver otroligt bra! keep up the good work ;b längtar tills nästa kapitel.

2009-09-27 @ 14:10:55
URL: http://isabellemildeus.blogg.se/
Postat av: jjenniffer

Ehh.... omg.. du .. är helt fantastisk ! ! !

Det kan inte vara sant :O <3

Jaag är helt fast .

den är helt fantastisk du är underbar fantastisk finns inte ord , Jaag älskar den . Duu måste skriva , mer SNART ! , vet inte om jag kan vänta mer , den var helt fantastisk , Jag är kär i en text ? :O . Taaack så jätte mycke för att du skriver en fanfic och att du lägger upp den här , Meen jag vill inte klaga men jag tycker du ska göra längre texter dom är alldeles för små tar bara nån minut att läsa , så skriv typ som två kapitel i en . Annars hinner man inte komma in i det , Men annars var den Fantastisk // Jennifer

2009-09-29 @ 20:20:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback