" I was dreaming of the past, And my heart was beating fast "

Sitter här och njuter av att jag äntligen har min lilla laptop åter, och smuttar på lite grönt té. Det ska tydligen vara väldigt lugnande för både kropp och själ. Hoppas det funkar då, HEHE.
Har precis fixat lite av min design på datorn. Får väl pilla lite imorgon i skolan, då vi har media hela dagen! Love it. Får inte börja tänka på bloggdesign än, för då kommer jag sitta uppe hela natten, haha. Kommer inte kunna koncentrera mig på något annat! Kommer ihåg när jag fick datorn och upptäckte Photoshop.. Seriöst, jag kunde inte somna för jag låg och tänkte ut olika koder till designen! Blir lite obsessed om man kan säga så hehe.

Kan heller inte få ur Justin Bieber ur skallen, vilket är ganska pinsamt. Visst, hans låtar är väl lite grymma, men är han inte lite väl överdriven med all publicitet? Han har nästan mer status på TWITTER än Lady Gaga. och Lady Gaga har ändå flest följare av alla. Lustigt.

Godnatten :*

Berlin 2010

Kommentarer
Postat av: evelina

Jag hittade den på tumblr :) här är länken;http://fueledbyevelina.blogg.se/2010/august/nina-this-is-so-your-fault.html ! det är bara att köra på och börja själv :D

2010-08-30 @ 23:03:26
URL: http://fueledbyevelina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback