An Education - min åsikt

Igår var jag hemma och var sjuk, så jag chillade lite, jobbade matte och fixade lite filmer. Jag kollade även på TV! WOW, framsteg Natalie. Jag sitter nästan aldrig framför TV'n.. Så var det något "Efter Tio" med hon Malou någonting.. Tja, jag hade inte mycket att göra, så jag kollade en stund. Då visade det sig att "Stålhenrik"Henrik i bolibompa varit mobbad under sin skoltid, och han gör nu teater om detta. Intressant. Skulle vilja se den, om jag kunde.

Sedan hade de filmrecensenter och snackade om två-tre filmer. Jag fick upp ögonen för just en speciell film. An Education. Det riktigt rös i kroppen på mig när jag såg en av de utvalda scenerna! Jag var bara tvungen att se den .
Såå, jag fixade den, och kollade på den. Den var verkligen .. Äcklig. Alltså på ett visst sätt menar jag då, inte bara allmänt äcklig som typ Jackass filmerna. Andra som sett An Education skulle nog inte tycka likadant som jag.

Det utspelar sig på sextiotalet, en flicka på sexton år som börjar träffa en äldre man och hennes liv får en ny vändning.

Jag tyckte filmen var obehaglig, för att det kändes så fel att hon träffade den mannen, han var väl inte såå gammal, men det var ändå så fel. Obeskrivligt fel. Jag riktigt rös när jag kollade på den.
Nu tycker väl ni att jag är konstig som tänker på det här med ålder. "Cougar" grejen är ju inte precis ovanlig.. Men.. Hon är ju sexton! Han är ju tjugofem minst! Det är sextiotal! Så fel..., så .... TABU.

Nu ska jag inte säga något mer, för så vitt jag vet så är filmen ganska ny så ni kanske vill se den. Men detta är min åsikt om filmen.

Här är trailern;

Kommentarer
Postat av: Julia

Låter obehagligt.. Men kanske värt att se ändå, någon gång. :)

2010-02-09 @ 14:41:13
URL: http://ijuliasfantasi.blogg.se/
Postat av: evelina

sv; ah, men det var liksom inte direkt till mig.. men hon skrev till alla :D

2010-02-09 @ 15:10:33
URL: http://unspeakablewords.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback