Behöver skaffa mig en pôjk..

har suttit och kollat mobiler och körskolor i princip hela dagen idag. Man fastnar ju, datorn är ju som en jävla drog! Och jag känner att jag försvinner bort från allt, i mig själv. Har inte träffat jättemånga personer på jävligt länge, och det är synd. Jag saknar högstadiet och äckliga rosenlundsskolan, och älskade 9C. Saknar hur det var att sitta och halvsova på matten och skicka smålappar till folk på engelskan. Saknar alla mobbade lärare, och att sitta i caféet i princip varje dag och dricka en massa pucko och käka frallor och tjata med alla. Skrika på halva klassen när man var oense.

Men det är väl så det ska vara, gymnasiet. Något nytt, något skrämmande, nya människor - komma ifrån sin lilla trygghet man har.
Men någon gång måste man få tänka tillbaka och sakna det lite.

Just nu sitter jag och kollar på "Hästmannen". Har ett ganska dåligt urval av kanaler på min tv, så det får bli så. American Pie Tvåhundrasjuttioelva är ju på sexan, men den glömmer vi bort. Alla de senaste har varit likadana, och slutat med samma grej oxå. Hästmannen, det är grejer det! Dokumentär om en liten gubbe någonstans i Sverige som lever som förr i tiden. Han vägrar använda traktor och såna grejer när han fixar skörden, och blir överlycklig när han hittar något på marken. (En redig gubbe asså!) Våga Vägra Miljöförstörelse! :)

Misstänker att de spelar Debussy i bakgrunden oxå, låter som det.

Nu ska jag ta och skaffa mig ett liv, och läsa lite "Ljudet av ditt hjärta" (Eclipse).

Godnatt på er folket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback