Nicke Nyfiken goes vållande till annans död

Nyfikenhet ligger i människans natur. Det vet vi alla. Men fyfan vad det kan göra ont. Alla snackar om "killen som hängde sig" precis som om det är något spännande. Det är det inte! Det är något tragiskt som har hänt, och jag fattar verkligen inte hur människor kan tycka att detta är roligt. Obehagligt att människor faktiskt suttit och kommenterat saker som "Skynda dig, jag vill inte behöva komma sent till jobbet" , och "Du vågar inte, du är för feg". Någon hade även tipsat om Bättre sätt att ta livet av sig. Och detta bara på förstasidan av forumet.
Och tro mig när jag säger det här: Jag kollade inte mer än första sidan på forumet. Jag kunde knappt med att kolla halva sidan, men nyfikenheten tog över. såklart. Men när jag började må illa så stannade jag upp, och insåg vad jag faktiskt gjorde. Detta har hänt på riktigt, och jag suktar efter detaljer. Alla andra suktar efter detaljer.  Många i mitt klassrum letade efter den såkallade "videon" han gjorde med. Vad i helvete!?
Någon annan tipsade om en sida där de lagt ut videor på folk om blir mördade. kallt, blodigt mördade. Allt jag kunde göra var att hålla god min och rikta in mig på den uppgift jag fått av min lärare. Jag mådde inte bra sedan innan under dagen, och detta gjorde inte saken bättre precis...
Jag, som säkert några vet, kände Sophie Lohede. Jag var kanske inte en av hennes närmsta vänner i det sista, men jag kände henne. Och det säger jag inte bara för att folk ska tycka synd om mig eller liknande. Jag vill inte ha nån som får för sig att jag är kändiskåt eller liknande, jag vill bara berätta hur det känns.
Tänk om detta hade varit henne? Bara tänk er, för en liten jävla sekund, att det var någon ni själva kände, som satt etsat i erat hjärta någonstans, och blev ett mediajippo som är alla människors underhållning helt plötsligt.
Illamående, är vad det gör mig. Usch.


Kommentarer
Postat av: Victor

Fint skrivet faktiskt, Du tänker bra :)<3

2010-10-19 @ 12:02:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback