Heartland ♥

Såå.. jag har ju vart sjuk hela helgen - plus lite till. Och med sjukdom kommer tristess. Så jag lyckas alltid hitta något att obsessa över. Och denna gången tipsade Sofie mig om Heartland (vilket jag kanske nämnt innan).

Heartland
är från början en bokserie - som även finns på svenska, som har kommit att bli en TV-serie.

Heartland har tre säsonger än så länge och börjar på sin fjärde säsong den 26'e september. Jag är TOTALLY CRAZY i denna serie! Jag har sett alla avsnitt, alla säsonger på hela helgen, och nu kan jag inte få nog av serien. Jag bara spelar om och om och om den helar tiden, för musiken är underbar, och den handlar om något jag älskar - hästar.

Ja, jag är lite av en hästmänniska, även om jag kanske inte rider. När jag var mindre så var det nästan bara hästböcker jag läste, och hästfilmer är mig så nära hjärtat.

Anyways, så är det såhär att jag fick tag på serien via YOUTUBE. Ingen nedladdning eller något sånt för denna gången - utan endast online. Dessutom så hittar man inte så mycket om Heartland på varken Tankafetast eller PirateBay. Något avsnitt kanske, men inte en hel säsong. Serien visas heller inte i Sverige, om du inte har t.ex. parabol för Finland, eller kanalen den visas på i Canada - CBC. Och detta tycker jag är jävligt synd! För det är verkligen en jättemysig serie som man bara vill krypa ner i soffan med en varm filt och titta på en regnig dag.

För att ge er ett smakprov på serien, så lägger jag ut första avsnittet här. Alla avsnitt finns på Youtube, och de är uppdelade i fem delar. Here you go!

Del 1Del 2


Del 3


Del 4


Sista delen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback