Summers Series

För den som är lite udda som jag, som inte klarar av en sommar utan tv/dator tittande, och är trött på att kolla på re-runs av gamla serier varenda sommar - Här är ett tips! Okej, två tips blir det ju. ABC Family är en kanal som inte är som alla andra i USA.. Medan CW och CBC visar sina serier med början från september till maj, så gör inte denna kanalen så. Den börjar sina serier på sommaren, vilket gillas stort ifrån mitt håll.
Här kommer årets nya serier (som jag redan är hopplöst förälskad i redan...)


Nine lives of Chloe King.
Handlar om en tjej som märker på sin 16-års dag att hon inte är som alla andra. Hon har någon slags superkraft, men hon kan inte förstå vad det är! Men någon på hennes skola gör.. Om du inte är så övertygad om att det är en bra serie, titta på en trailer på Youtube, eller kolla åtminstone på första avsnittet! You'll love it!


Switched at birth.
Bay, en 16-årig tjej, gör ett projekt i skolan om ens blodtyper. Men när hon visar sitt resultat för mamma och pappa, är det något som inte stämmer. Det kan omöjligt vara så att hon är så olik sina föräldrar, både i blodtyp och utséende. De gör ett riktigt test, och det visar sig att hon är inte deras riktiga biologiska dotter. Hon har blivit bortbyten av en annan flicka på BB när hon föddes.
När de bestämmer sig för att mötas , blir inte saker som de förväntat sig..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback