NERD

NUUU är jag hemma äntligen. Pappa skulle jobba visst när han hämtade mig så det blev lite senare än jag tänkte mig..

Satt iallafall kvar i skolan i typ två timmar extra, medans hela klassen gick hem, haha. Tyckte det var så onödigt att åka hem tidigt om jag ändå inte hade något bättre att göra - dessutom hade jag rester i typ tre ämnen som var tvunget att bli klart nån jävla gång.. Så jag tog tjuren vid hornen och jobbade aset, utan rast och hela skiten haha. När jag väl är taggad, så slutar jag inte!
Så när några frågade om jag skulle gå med dom så tvekade jag först. Sen kom jag på att jag aldrig kommer bli klar med skiten om jag inte gjorde den NU. så jag satt kvar, själv i klassrummet, tills typ kvart över tre, när vi slutar egentligen.. Jakob bjöd på kaffe, haha, och jag som inte druckit kaffe på typ två veckor, blir helt hyper.. gjorde klart nästan allt, så har typ två saker kvar.
Sen när jag hoppade in i pappas bil var jag fortfarande typ hög på kaffet, helt skakis i händerna hehe, så gick en promenad i Tenhult medans pappa arbetade. Sen blev det B&J Cookie Dough, som jag planerar att avnjuta nu till Vampire Diaries.

Det var första, och nu sista jobbiga inlägget på ett långt tag... Säger vi.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback