JAG BARA ÄLSKAR MITT LIV

Min mobilplånbok blev stulen för ungefär två-tre månader sen. Jag gjorde allt rätt, spärrade alla saker som sim-kort och koder och ..allting helt enkelt. Försäkring hade jag på den med, så duktig som jag är. Men det betyder ju inte att det är enklare. Försäkringsbolaget krånglade och stället jag köpte den ifrån krånglade, det tog längre tid än vad det borde ha gjort, och vi ska ju inte glömma heller att allting krånglade till sig just INNAN julhelgen. Som tur var så hade jag ju en gammal telefon sedan innan som funkade, så jag har kunnat vara kontaktbar och allting.
 
Idag kom äntligen goda nyheter - försäkringsbolaget hade nått sitt beslut och jag fick lov att lösa ut en motsvarande modell av den telefonen som jag hade haft. Då min gamla modell hade utgått så fick jag en något nyare modell. Jag klandrar ingen ifrån mitt abonnemang, de har varit trevligast - men detta kanske beror på att det endast går kontakta dem via mail.
 
Jag åker hem med min nya telefon, och efter att den suttit på laddning i ungefär en och en halv timma så inser jag att inget lyser ifrån den. Det borde det göra. Jag provar att starta den flera gånger och detta funkar inte heller. Jag har alltså fått en ny telefon som inte ens går att starta - den är defekt, eller rent av DÖD. Sönder. Kaputt. Finito.
 
Efter allt detta krångel - så vill jag helst av allt bara ställa mig och banka huvudet i väggen.
 
Men jag tar ett djupt andetag, väntar tills imorgon - och går tillbaka till affären med den. Är de lika otrevliga som de har varit de andra gångerna jag varit där, så kanske jag spricker. Vem vet. Vi får se!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback