A LITTLE REVIEW...

 
Har äntligen kunnat samla mig för gårdagens avsnitt. Sista för denna säsong!
Pretty Little Liars 3x24 - A Dangerous Game
 
Jag måste ju säga att jag är först och främst ett fan av deras mode på serien. Deras välkomponerade oufits som verkligen speglar varje person i varje scen - det är fantastiskt att se. 
Och det faktum att man nästan tror att serien är stationerad via CW för killarnas (ehm männen) fine ass kroppar.. 
 
Nej dags att sluta dregla! Jag har verkligen saknat Spencer med eyeliner. Utöver detta, så fick vi inte se mycket. Jag tycker bara att det känns konstigt att man visar mer och mer av "The minions" i avsnitten, när det förr bara var i slutet på avsnitten. Kan väl ha lite med att göra att nu både Toby och (!) Spencer är officiella svart-hoodies nu.
Det var inte mycket svar på något, förutom det vi tittare redan visste. Den löjliga scenen med Aria och Ezra.. Den var ju väntad. Att Toby levde var väl ingen nyhet för någon? Jag säger som jag brukar göra - SÅPOPERA-REGLER! Jag tror inte på att någon är död förens vi ser kroppen. Och då menar jag HELA kroppen. Inte en fjantig låtsastatuering som är halvt utsmetad.
Samma regel gäller då för Alison- vilket fortfarande är ett frågetecken - är hon död, lever hon, har hon en evil tvillingsyster som alla tror?
Och sen när blev Jenna lesbisk/bisexuell?
De lämnar oss alltid med fler frågor än svar - varenda jävla gång! Lite trött på det nu faktiskt. Löser de inte upp knutarna i slutet på nästa säsong så sliter jag av mitt hår och kastar datorn igenom fönstret!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback