I CAN'T BREATHE HERE

Hej igen,bloggen. 
Har varit alldeles för deprimerad och avtrubbad för att ens blogga på senaste tiden. Kom hem ifrån bästa Gran Canaria för lite mer än en vecka sedan nu. Och jag förstår verkligen inte varför jag bokade en resa hem. Ja, iallafall en enkelbiljett? Hade räckt med en 'semester'.
Jag har märkt att jag verkligen har förändrats som människa efter bara de här fyra månaderna. Jag har växt som person, jag har mognat och.. Okej mognat på vissa nivåer då. Humorn är fortfarande lam men intakt.
Jag har insett vad jag vill göra med mitt liv. Inte min fulla livsplan - men jag vet vad jag vill göra, behöver göra - och tänker göra för att må så bra som jag kan.
Jag har också insett att de jag umgicks med innan jag åkte på mitt äventyr kanske inte riktigt passar in i min plan. Men några av dem har gjort det enkelt för mig.. Så det är ju skönt.
Jag känner iallafall att Jönköping (och även Sverige) är alldeles för litet för mig, och för gammalt för mig. Så jag väljer att göra det jag känner att jag kommer må bättre av. Vilket betyder att inom en snar framtid åker jag härifrån igen.
 
Ångest är inget jag tycker om, jag har haft det förut. Det är inte attraktivt, och det är ingenting jag tänker tåla - och bara leva med. Så mitt beslut är taget. Jag hoppas bara att andra kan acceptera det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback