beroende..?

Hm.. jag har, sedan jag vaknade, kollat på harry potter.
gick upp vid klockan ett , gick in o satte mej i mammas sovrum, som satt och kollade på harry potter 4, dubbat. jag satt typ och skrattade mej igenom filmen, bara för de dubbat det så löjligt. jag hatar dubbade filmer. om det förstås inte är tecknade.
sen när den var slut satte jag igång datorn, och kollade på harry potter 5. och när den var slut, kollade jag på slutet flera gånger. när Sirius dör, asså det ser så hemskt ut. hans ögon blir blåa, som ett dött rådjurs ögon.
sen gick jag in på internet, och hamnade på JK.Rowling's hemsida. hittade en massa roliga saker man kunde läsa. satt därinne typ ..flera timmar xD . höhö. sen ropade pappa något om hundvalpar, så slet jag mej ifrån allt harry potter.

men nu kom jag på mej själv, jag hade satt igång filmen igen. jag tror jag börjar bli beroende.
oså har jag börjat läsa om böckerna, en gång till. jag har bara läst dom en gång. slukade dom direkt, läste färdigt dom på typ en natt. sen- var de bara slut. och nu kommer det ingen mer bok om harry potter. min drog. det är så sorgligt. eller jo- det kommer en till bok, men den handlar inte om just harry. den handlar om alla andra, vad som hände med dom, och hur det gick på hogwarts. (efter vad jag har läst på JK.Rowling's hemsida)

nej, nu ska jag ta och sluka bok nummer två. har redan läst nummer ett igen. (på typ, några timmar..)

funderar på om jag kan hitta den engelska versionen och köpa böckerna och läsa, se om det är bättre i dem. mer känsla, eller.. ja något sånt. det var ju ändå så hon började skriva böckerna. på engelska.

(PS. är det någon som känner som jag, och sörjer att harry potters spännande liv är över? jag känner ingen, som läst böckerna, och har sån fantasi och inlevelse som jag själv har , när jag läser en bok.kontakta mej, SNÄLLA!?.. )


Puss.<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback