xD

it's beautiful, to see a bird fly.
it's beautiful to see a girl fall in love.
but it's not beautiful to see a boy deeply mad, and hurt,
because that beautiful girl slipped away, with the wind.


hmm. jag har en sak att erkänna. min blogg, är skit. det är typ jag själv(ironiskt va?) och en eller två till som läser den. jag startade min blogg, för jag tänkte, "kanske någon blir glad av vad jag skriver. jag berättar om mitt urtråkiga liv, och personen tar glädje av detta.". men det.. alltså så fort jag satte mej och började skriva, så skrev jag om något helt annat. något som jag inte ville skriva från början. för att , jag Trodde att någon skulle tro på det. tro på det och läsa det. men .. det går ju inte att vara någon annan, något annat. eller?
för jag försöker verkligen att inte vara någon annan. även om det inte går ibland. vissa dagar, kan jag komma å va värsta "bonnen" till skolan. jag kommer i samma kläder hela veckan, för jag orkar bara inte. andra dagar, kan jag ha nya kläder varje dag. och min morsa får damp för att tvätthögen är överfull. ojj, nu kom det in på kläder, men det är ju så det är?
ytligt.

jag kan aldrig hålla mej till ett enda ämne. om nån säger "åh, kolla vilka snygga kläder hon har", så kan jag plötsligt säga "förra veckan va jag å solade."

hm. tror att den (som nu läser denna skiten) fattar nada.
men det är så det är. fullt av skit. (:

Puss<3.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback