john doe.

konstigt. min mobil funkar inte att mmsa till bloggen, och Dr House har känslor? :o mjo. Wierd, som sagt. testat 2 gånger nu. funderar på o testa en gång till. jag menar, när man mobilbloggar, så ska man väl inte behöva vara inloggad på bloggen på datorn? verkar cp'igt. och doktorn har känslor. haha, ganska kul, house och den där blonda killen (vadhannuheter) medicinerade varandra.  utan att veta om det. hehe ;)  asså jag bara älskar house. han är så dryyg. och jag älskar dryga människor. (:

jag kollade på en film för ett tag sedan. Ten inch hero hette den. och en av skådespelarna kände jag igen, från ett avsnitt från One Tree Hill. så jag skulle kolla då vem det var. väntade på eftertexterna.... och vad heter han? "John Doe". jag blev såå förbannad. john doe, heter man ju i Usa om man är.. typ okänd. så han hade tydligen inget namn? men iallafall. jag sket i han och hans fula namn. så kom jag o tänka på det idag. "undra vad han hette egentligen" .. jag är ju dumihuvet. gå runt och tänka på en människa, låta det gnaga i hjärnan för han inte hade ett namn. aja. så kom jag hit, till mormor, satte igång datan. gick in på google. sökte på "john doe" hm. kom upp 4 080 000 olika länkar. den första - wikipedia. kollar lite . står om den faktan jag visste - en okänd/oidentifierad människa. så skriver jag om namnet i sökvägen på wikipedia. så står det under - john doe, musiker. kollar. DET ÄR HAN! asså jag lovar, jag blev precis överlycklig. detta har gått o gnagt i mitt huvud länge. så bara kommer jag på det!? i love it. google is my friend (:
så bara för det, så här kommer lite fakta om musikern john doe ! =)John Doe (född John Nommensen Duchac), föddes den 25 februari, 1954 i Decatur, Illinois. John är en amerikansk sångare, låtskrivare, skådespelare och poet. Han spelare bas i LA-baserade punkbandet X.


Diskografi

  • 1990 Meet John Doe (Geffen)
  • 1995 Kissingsohard (Forward/Rhino)
  • 2000 Freedom Is... (spinART)
  • 2002 Dim Stars, Bright Sky (BMG)
  • 2005 Forever Hasn't Happened Yet (Yep Roc)
  • 2006 For the Best of Us (Yep Roc)
  • 2007 A Year in the Wilderness (Yep Roc)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback