hejsan :) ...

hejsan :)
mjo, det kanske ser lite konstigt ut här, för er som läser härinne. ganska tomt oså. rakt å tråkigt.
men det är för att JAG INTE VET HUR MAN GÖR!? joo jag vet, "kolla på den-därbloggen-om-hur-man-gör"
jag gjorde det, och ändrade lite, oså aa, då blev det bara ännu tråkigare. .__.
menmen. vad ska jag göra åt det? jag får väl be min datanörd till morbror hjälpa mej kanske. eller .. be mandys kompis Evve att hjälpa mej. kollade hennes blogg å den va asfin! fubbis :O
hmm. få se hur jag gör.
idag har jag .. haft både kul och tråkigt. Rolig musik först och främst, eftersom min grupp (som jag hamnade i),
valde en Elvis-låt att sjunga upp. :)
bra humör resten av dagen :) typ.. tills spanskan då. alla trodde vi vart lediga för läraren var sjuk eller nåt. så går vi till arbetslaget och frågar.
"nej, ni ska ha en vikarie" . så visar det sig att vi ska kolla på en film. om en motorcykel som  typ.. kör igenom sydamerika. OKEJ, bååring. XD
mmh. skoldagen det.
sen när jag slutade, hämtade mamma mej och vi åkte upp till rosenlundsbadet. mamma och jag ska bli "duktiga" hehe.
jag vill först och främst ha bättre kondition, och mamma tror jag, vill gå ner i vikt.
så det slutade med att jag simmade 700 meter , och mamma 800 meter. :) good! tycker jag iallafall. ont i armarna nu bara ..;)det tillhör.

mmh. har suttit här typ, för det mesta av dagen. min heta moster länkade mig till en blogg.en tjej som snart fyller/eller har fyllt 15 nu, och har ett barn på 4 månader.
första tanken när jag kom in på bloggen så tänkte jag "VAFAN!?"
men sen när jag kollat lite så fick jag reda på att denna tjejen är skitcool. visserligen bor hon hos sin mormor för nåt vajsing. men hon är stark, och går verkligen in  i mamma-rollen.
hon snackar barnvagnar, första skrattet , rapar, m.m.
hon låter , på bloggen, som en riktig mamma. knappt att man fattar att hon bara är 15, och inte typ.. 25 eller nåt.
och hon är skitduktig med denna lilla babyn. Visserligen har hon lite svårt med försäkringskassan och allt annat som en mamma har smidigt med annars.
 för att hon är minderårig o.s.v. .
sen kollade jag på kommentarerna. (jag är beroende av kommentarer bara så att alla vet!)
och 99 % av kommentarerna lät såhär : "Vad stark du är tjejen, som är så modig och vågar gå igenom en graviditet så tidigt" , med flera.
och typ.. 1 % lät såhär :" men är du sjuk i huvet, fattar du inte att hela din ungdom är bortblåst? vet du ens vad ordet abort betyder?"

.. jag själv, skulle nog aldrig vågat göra såhär, alltså behålla barnet o.s.v. jag skulle nog gjort abort direkt!
jag har absolut inget emot aborter, och anser att de faktiskt är bra, ifall våldtäkt beror på graviditeten, eller att tjejen är psykiskt ..
'ostabil(?)' , eller helt enkelt inte vill ha barnet . jag ser det INTE som mord. men  alla har ju en egen uppfattning om saken.
och även, om jag skulle vilja behålla barnet, vet jag inte riktigt hur jag skulle hantera det, för bara tanken på att jag måste berätta för mamma o pappa gör mej Skitnödig asså.
fattar inte hur Stark tjejen måste vart för att kunna göra det.

aja. nu Orkar jag faktiskt inte blogga mer ;) klockan är 23'00 nu, och (enligt mina "regler") skulle jag sovit nu för en timma sen typ.
(aa) haha :)
ah, men det var min åsikt . iallafall. sen får ni säga vad ni vill.                                                                                                                                                                                           ;* Pusshej <3

Kommentarer
Postat av: E V E L I N A

jo, jag tror jag vet vem du e :P Jag är verkligen sämst på att förklara, men kan ju iaf tipsa om en jättebra sida där man kan hitta allt om webdesign och sånt. Den heter Designadinblogg.se, lätt att förstå osv. Sen tror jag att du menade att du vill ha en egen header, så jag länkar till ett inlägg som förklarar hur man gör :)http://www.designadinblogg.se/2007/october/lagga-in-en-egen-bild-som-header.html

2008-09-07 @ 22:41:48
URL: http://eeveliinaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback