RSS 2.0

Sophie Lohede, <3

Jag vet att det är en vecka sedan nu, men jag antar att jag har viljat få det att sjunka in, innan jag skrivit något som jag kanske ångrat sedan.

Sophie Lohede, du tog ditt liv för du inte orkade mer. Jag kan inte ändra på något nu, men jag önskar att jag kunde. Jag visste inte mycket om ditt liv efter att du flyttat ifrån den lilla by som vi bodde i tillsammans. Men sedan började vi på samma skola. Det tog ett tag innan jag lärde känna dig igen. Det hade hänt mycket saker när du bodde ute hos oss med din syster och mamma. Det sista läsåret nu kände jag dig nog som bäst. Vi började prata igen, och du verkade glad och lycklig. Jag vet att ditt liv har varit svårt de senaste åren, men inte så himla svårt. Det kom som en chock när jag läste alla minnesbloggar och videor om dig. När alla fakta kommer i efterhand så blir man chockad över att man inte visste så mycket om dig egentligen.
Men jag minns de sommardagarna vi hade hemma när vi var små, och lekte i skogen jämte min trädgård. Och när vi åt en massa popcorn den dagen , precis innan jag skulle hem och äta. Min mamma var så arg på mig för att jag knappt åt nån mat den dagen .(:
Och alla gånger vi lekte datten på biltaken och hoppade mellan bilarna hemma hos er. Tobbe minns jag fortfarande :)
Eller de gångerna du kom hem till mig helt plötsligt - bara sådär, och hade ett husdjur varje gång i famnen. Jag minns fortfarande hur beundrad jag var när du köpt en råtta. :)
Eller den dagen i våras när vi gick till stadsparken, och du hade min mössa min farmor stickat till mig typ hela dagen, och jag fick jaga efter dig för o få tillbaka den.

Det finns hemskt många fler minnen från barndomen, som jag inte kommer ihåg så mycket av, men jag minns att vi hade enormt kul iallafall! :)

Det är så många som har skrivit det redan, det känns ganska uttjatat nu, men jag hittar inte några bättre ord .
Gud , Himmelen Och alla andra däruppe har fått tillbaka sin vackra ängel.
Jag saknar dig, Vi alla saknar dig, det är tomt utan dig.
Du finns i våra hjärtan, en saknad så stor.
Vila I Frid gumman, (F)
NatalieLindquist <3

P.S.
vi ska kämpa genom att göra våra röster hörda för att få svinet straffat, u can count on it!. D.S

Fortfarande PÅSK.

tjoho.
om två timmar sitter jag på en buss påväg hem till kära jönköping. det mest irriterande är väl att det är så himla bra väder just när jag sitter på bussen, och när man väl landar i jönköping, så blire molnigt och tråkigt. men jag får hoppas på annat! :) puppisarna här är så söta. Gunnel är en jefla studsboll och hoppar högre än mig. hehe :) nej men, nu ska jag ut och reta Leo (papegojan) . han är kåt på en av hundarna. sjukt asså. :O

hehe, pusshej, hare gött. vi syns igten senare ikväll,hoppas jag! :)

PUSSHEJ<3

GLAD PÅSK..hehe. så vare ja :D
GLAD PÅSK PÅ ER!!

GLAD PÅSK.

jag kommer tillbaka till ämnet när jag fått mej nåt å äta .
;)

Pusshej<3