Back home! och ni fattar nada ..

Hejsan på folket! :)

Nu är jag tillbaka hemma igen ..


.. och troligtvis så fattar ni ingenting! I förra helgen, var det stressigt och struligt, och det faktum att jag ibland kan vara extremt lat, gjorde att jag inte bloggade så mycket om mina planer för veckan. Det blev mer en.. Facebook och (äckliga) Bilddagboken som åkte på stryk. Så ni stackars läsare fick inte den informationen om vad som hände. så för att fatta det kort - Jag åkte till Sälen för att åka skidor med min familj.

Vi har gjort detta nu i tre år i rad, så det var liksom normalt, och jag tänkte väl inte på att skriva något här. Men nu vet ni! Så ni behöver inte mobba mig för min glesa uppdatering .. Jag tog faktiskt med mig min dator upp till stugan, men jag orkade inte köpa någon trådlös-internet-uppkoppling. som sagt - i can be lazy sometimes.

Den enda uppdateringen var ju när vi satt i Skidbyns bar, när jag lekte med Jessica's (vi var två familjer som åkte) Iphone. Det var jobbigt, kan jag säga. Touchtelefoner alltså.. Dock så ska jag nog köpa en snart. Min lilla kära tegelsten valde att frysa ihjäl i min jacka nu i fredags.

Tillbaka till ämnet - Jag uppdaterade inte mycket, jag fotade inte mycket (faktiskt INGENTING med min egna kamera, nytt rekord!) jag slappade mest bara. Det som faktiskt behövdes. Det har varit rätt tjatigt i skolan och ganska jobbigt att behöva blogga, jag har liksom inte fått någonting ur mig, det kom aldrig några ord.

De få fotona min familj har tagit, kommer naturligtvis upp här, troligtvis inom ett par dagar. När jag liksom har "left you out with the cheezy stuff", så ska ni såklart få se lite hur det var däruppe, som ett litet fjäskmoment - för att ni fortfarande ska älska mig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback