framtida trädgårdsmästare? don't think so..

tjoho!
idag har det vart speed på dagen. pappa fixa deras säng som var sönder, han skulle byta mitt handtag till min dörr (vilket är två hål gapandes fortfarande..) som ..kanske inte gick så bra. jag har en gammal dörr och han hade bara nya såna lås mojenger o grejer.. funderade på om jag ska ha ett sånt lås som man har i lägenheter , med en sån kedja som åker upp när man drar i dörren? kostade 150 kronor .. får se med det..

sen så åkte pappa och jag till Gårdmann. pappa skulle utfordra några viltställen för svinen med Jocke och kolla några jakttorn, medans jag stannade hemma hos dom istället. De har en valp på 13 veckor, och hon är HUR SÖT  SOM HELST! nu längtar jag ännu mer på att valparna ska växa. om dom kunde pluppa ut först!?  sega jävla. hehe. men det händer troligtvis de här dagarna nu framåt, annars måste vi väl åka till djursjukhuset och hjälpa dom ut..

Sedan när vi kom hem så fikade vi lite o så.. sen så började jag klippa de där jävla buskarna som är vid trappen till ytterdörren... det gick bra till en början, snaggade lite o så.. men så klippte jag för mycket.. och... ehm..
om vi säger såhär. vi har typ tre buskar vid trappan (två på ena sidan)... nu har vi en och en halv.

Bra Natalie...


Pusshej!<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback