magsjuka?... JAG VILL INTE!

Tjohej! =)

blev inget skrivande igår, jag.. vet inte vad som hände haha . idag mår jag piss, piss och piss. vaknade vid elvatiden  av att jag höll på o spy. inte den mysigaste stunden i mitt liv. låg i sängen i typ tre timmar innan jag kunde sätta mig upp ens utan o rusa till toaletten. men nu mår jag prima, typ. jag bara sitter och funderar på vad jag kan ha ätit, vem jag träffat, vad jag har rört vid som kan ha fått mig att må såhär.. min konstiga hosta jag haft i en månad nu typ gör ju inte saken bättre heller , när man har en sån häärlig klump i halsen..

nej det där var ju bara äckligt. nu ska jag ta o rycka upp mig fan haha :) sitter här och tänder och släcker ett doftljus. det luktar så härligt!
läste nästan ut New Moon igår med. jag är ju hemsk. kan inte slita mig ifrån böckerna knappt när jag väl börjar läsa igen,haha . men jag har en mer.. hur ska man säga?.. mogen syn på boken haha. det är inte som i början "OHMYGOOD HAN LÄMNAR HENNE, JAG ÄR DEPRIMERAD FÖR RESTEN AV LIVET!!" , utan det är "jaha, men det var ju synd, sånt är livet.."
lite deppigt kanske, men jag är normala iallafall haha :)

nu ska jag se om jag kan få igång Kapitel Två på min fan fiction.
PUSS!

Kommentarer
Postat av: evelina

Själv grät jag då som ett litet barn då han lämnade henne x)sv ; klart jag kan fixa med design och så till dig!:D Har bara en hel del att göra, så du får nog vänta ett tag.. men jag säger till då jag börjar med den :)

2009-07-31 @ 16:55:25
URL: http://evelinaoeh.blogg.se/
Postat av: evelina

btw - tack för din väldigt söta kommentar!:D:D <3

2009-07-31 @ 18:18:56
URL: http://evelinaoeh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback