Uppdatering!

oj nu blev det en glipa mellan inläggen igen. jag är bara för lat :D

Harry Potter filmen var bäst (Y). grymt rolig och en massa romantik. dock lite dåligt slut kanske. man ska ju inte klaga på att det var uttaget en massa och inlagt en massa annat som inte hörde till, för filmen funkade bra, och man kan omöjligt få kanske lite mer än 800 sidor ner på en 2,5 timmes film. bra story, dock blev man lite förundrad med de saker som uteblev, som t.ex. att han gömmer boken på ett ställe han vet, men i filmen så gömmer Ginny den. vad har det för följder i nästa film då? eller i slutet av allting är det väl.  man undrar, och det blir bara mer och mer spännande då man inte vet hur det kommer att sluta i filmserien.
mycket kommer antagligen uteblivas i nästa film oxå. bröllopet t.ex., och då är det ju en Helt annan början. så man undrar ju ;D

på tal om annat, så har jag stått ute i stekande sköna solen(<3) och plockat röda vinbär, som kommer att skickas till farmor för framtida vinbärs saft. får väl hoppas på att hon inte glömmer att hälla i socker i denna blandningen, då förra smakade surt som citron.

nu ska jag ut och , ja jag vet inte vad jag göra. skriva på min novell, hälsa på valparna eller spela gitarr?
blir nog gitarren. har skrivkramp i armen (a)

/Pusshej!
Natalie.<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback