Liseberg.

så nu har man varit på liseberg. jag orkar inte gå igenom allt, men SHIT vad läskigt det är att kolla 3D-film. kissade nästan på mej.. Sedan efter någon timme eller två, så fann Nellie och jag varandra! (ta det som du vill). så vi åkte en massa roliga saker, dampade på de tråkiga. Virvelvinden ska jag ALDRIG åka mer! jävla surkärring i dendär kassa-saken. Den nya saken vid entrén, Hanghai, åkte vi nog tre gånger. så kul,haha! bästa någonsin.

sen bussen hem, satt jag o tjötade med lama Jasmin, som aldrig kunde hålla käften, haha ;D<3
sen satt man o tippade med huvet av trötthet och tillslut så sov jag fan med hängande huvud och öppen mun ^^.

fyfan vad kallt det var sedan att stå utanför bussen. förstår mej inte på mej själv som stod kvar där som ett fån med alla xD till slut kom jennie och christoffer (och erik-packad som fan) och plockade upp nellie å MK. sen kommer lama tim o markus med moppen. sen gick alla typ åt varsitt håll, jag drog mig uppåt,seg som fan och ont i tårna ,haha. kommer tim efter halva vägen på moppen å skjutsar mej upp te ekhagen, gött.
hade nog aldrig orkat gå upp fan. HAHA, tänk, man bara lägger sej ner o bara skriker ut "JAG ORKAR INTE MER!!!" så är det typ fem meter kvar , haha xD
Nellie och jag har sjukast humor; HÄ-HÄ.
"Vilken bil ska vi ta?(farfars bilar)"
"ööh, din mamma :O"
"Okej, den röda då!"
HAHAHA
(you had to be there ;) )

Pusshej;Natalie.<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback