RSS 2.0

på min iTunes nu:
bäst! så jävla bra.
hmm.. jag vill baka. NU!! :)

AbbA (;

hello :)

lagade faktiskt mat innan, det gick att äta! :O så himla coolt. brukar inte göra det annars. potatiskroketter och hamburgare. mums. nu väntar jag på att familjen ska komma hem. de är någonstans.. och gör något... men jag ska iallafall åka in till sofie och henns kille på öxnehaga. ska bli ruuligt. vi skulle egentligen färga mitt hår, men nu är det så att jag hade visst ingen hårfärg hemma. så vi får se hur det blir.

LP'n är igång och spelar ABBA-klassiker. höhö. knastrar hela tiden.. massa damm. jaja, det är musiken som räknas. ;)

nu ska jag gå och strosa runt och städa lite innan de kommer. sminka mig också kanske.. vore en bra idé.
PUSSHEJ!<3

"so soft" - bullshit.

tju.
har nog aldrig bloggat på morgonen innan, this is a first ;).
nu har jag stått och klunkat willys-fanta direkt ur flaskan, och duschat och allt dedär man gör på morgonen.
så nu ska man skynda sig ner till lektionen. eller skynda och skynda.. jag har tid på mej. typ 15 min innan jag behöver å till bussen. chilla lite ;)

jag vill bo i stan. eller inte.. jag har märkt hur stadens avgaser påverkar mej.    är jag hemma en helg utomhus , så mår jag prima o blabla.men sen när jag kommer in till stan , i några timmar, så är min hy helt... weird. mitt hår med. det blir så fettigt lättare. jag tror faktiskt det beror på miljön här. är inte säker. ;)
konstiga fenomen alltså.


den kliar. köp inte den.

PUSSHEJ!<3

ingen rubrik. (:

Tjuu.!

hm. det blidde ingen orientering igår. jag är lat. men... så är det jämt xD jag bestämmer mej för att göra nånting, och när jag väl är på väg att göra det, ..så ballar jag ur å sitter å glor på en film eller glor youtube. (:

idag var jag med på nån sorts undersökning hela dan, typ PISA eller något tror jag det hette. va lite roligt, bara att ED hade nån äcklig kassler å ris till lunch. efter det så drog jag upp till mitt andra, mycket lyxigare boende, på ekhagen.
det blev en massa film istället för det egentliga pluggandet jag skulle gjort, men... whatevah. det tar jag igen imorn. det är väl hockey-match då, så då blir det väl att snika parabol hos kussarna igen. jag är ju inte så värst intresserad, så jag sitter mer och drar nytta av kusinernas snabba bredband. gött. (:

men nu har jag problem med min kära handled igen, så jag kan inte skriva mer , om jag inte vill vara typ handikappad imorn, så vi hörs och synes.
PUSSHEJ!<3

soligt (:

hehe. this is a first, två dagar i rad! ;)

dagen var ruulig. vi hade praktiskt prov idag på musiken. mandy, jag å lina sjöng "sånt e livet" och "vill ha dig". VG. så jävla bäst . sen har det varit lamt. soligt. det känns som det är sommar! bara för det är lite solstrålar. men jag känner mig faktiskt oerhört piggare. mycket... c-vitaminer tror jag det är man får av solen. är inte säker.
men ja e inte bitter, som bert karlsson säger.

nu ska jag ta ett par smörgåsar, fixa lite läxor (som jag inte förstår ett skit av) och sen hoppas jag att få skjuts till tenhult. är ju lite rastlös nu förtiden, så tänkte jag kunde börja orientera. det betyder väl att jag måste gräva långt ner i garderoben efter ett par sköna dojjor. men det är det värt, eller hur? :)

och one tree hill is back! (igår) . så nu väntar jag spänt på att den ska bli färdig.

skinksmörgåsar, beware, here i COME!


puss<3

...

och på tal om ingenting, Melodifestivalen sög. jag tittade inte ens på den. men den gjorde sitt när en Opera sångare vann. det är bara en sak jag undrar. varför var inte dedär "tingeling" med? de var ju klart bäst! och H.E.A.T.

Puss<3

sten-sax-påse

hm. vart hos kusinerna, åter igen, för att snika på deras parabol. hv71 mot timrå. vi vann. GUUD så intresserande. eller inte xD jag tycker inte det är roligt ens längre xD samma sak igen, och igen och igen. JAG HAR FATTAT INNEBÖRDEN! en puck i ett mål, okej. sure. bra. finemang. sen är det väl slut? men nej nej. sen är det ju det där laget vi inte vet som vi ska möta än. som FORTFARANDE spelar. 5'e perioden. FEMTE?? det är väl bara tre?
men nejnej. man kan spela något som heter sudden death också. och det kan tydligen hålla på hur länge som helst. vad trevligt.

Varför kan ni inte bara ta det som en man, och (som nellie säger) slå sten-sax-påse om det? hade ju varit rätt. låta slumpen avgöra. istället för att tvinga små stackars barn som är dit tvingade av föräldrar för att stå i en hejarklack i flera timmar.onödigt säger jag. den enda sporten som borde finnas är sova-så-länge-man-kan-på-en-tom-luftmadrass eller något. det kan jag säga att jag har rekord i. TESTA SOVA PÅ ETT KYRKGOLV OCKSÅ! xD

jaja. I've done my complaning. time for bed. and Virkning. eller nåt xD


pusshej.<3

helgen.

okej, seriöst, jag suger.
jag har varit enormt uttråkad på sistone, och glott på andras bloggar, istället för att ta hänsyn till min egen. men det verkar inte som om att någon blivit speciellt upprörd, så.. hehe.

min helg har varit trevlig. låg över hos sofie. vi ritade lite med eyeliner på mathias som däckade. asroligt. skrev även kuk i nacken på.. jesper tror jag han hette.  stackars danne, tvungen att vara vaken nästan hela natten för att hindra att bli nersminkad om han somnade oxå. men han hjälpte ju till att måla naglarna på mathias ;)
verkade som en bra kille, men blyg. hehe. så gulligt. :) sen så SÅKLART, bara för att jag verka gilla den här killen så går nånting snett. sofies mamma tar mig åt sidan, och får mig att lova att inte "hålla på" med denna killen. men jag blev såklart förbannad och sket i vilket. och nu efter helgens slut så har jag inga cash på telefonen, så jag kan ändå inte nå honom. men får väl försöka ändå. jag bryr mig inte. jag gillar denna killen och han verkar som något bra. :)
Fuck It, säger jag bara ;) hehe.

nej men nu ska jag åka hem. har varit hos kusinerna och kollat på en meningslös spännande ishockey match mellan HV och Timrå. inte för att jag kollade, satt mest och uppdaterade mig uppe på internet. min dator har pajat hemma, så jag vet inte vad jag ska ta mej till.

pusshej, syns någon gång när jag fått igång datorn igen.

Puss<3.