RSS 2.0

Nyttighet = Hungrighet

SHIT vad jag känner mig nyttig! Istället för att steka ännu en schnitzel och ugna ännu mera pommes, så gjorde jag en hemmagjord sallad. GOTT var det! alla borde prova det någon gång. morötter,sallad,gurka,ägg och lite skinka. Ja, jag är rädd för riktiga grönsaker.
MEN GOTT VAR DET IALLAFALL.

Shit vad jag  är hungrig igen. någon som har en kaka?


IDOLEN FYLLER 54!Ser den här killen gammal ut i era ögon?
Det tycker verkligen inte jag. Det har han nog aldrig gjort heller. Självaste Billy Idol (William Albert Broad) fyller 54 idag. Det är GRYYMT! Han ser ut som om han är 20 år yngre än vad han är. Och trots sin kanske-inte-så-hälsosamma-drogbakgrund- så är han fortfarande i livet, och fortfarande vältränad som fan.

Folk som läser min blogg, har nog märkt att jag har snöat in mig rejält på denna människan, och så kommer det att förbli! Jag väntar spänt på att hans senaste DVD, (som blivit försenad) "In Super Overdrive Live" ska komma till brevlådan! Jag önskar också att han kunde komma till Sverige, åminstone en gång till så jag har möjlighet att se honom live..

Så min fråga idag är, är det någon eller något som ni snöat in er rejält på?
twilightfenomentet, en låt, ett par strumpor... det kan vara vad som helst!


Träningsvärk...

Mysig kväll med kusinerna! Vi  spelade sånt där Wii, käkade mat, och kollade Eragon. Är rätt sugen på att läsa den boken nu faktiskt. Jag och fantasy ni vet ! ;)Nu har jag sådan jääätte träningsvärk i armarna, och tänkte surfa runt lite på de vanliga ställena. Blir nog hemkommen om några timmar skulle jag tro. Då kommer det bli en massa pluggande, och lite novellskrivande!


Lönedag!Åh vad jag älskar lönedagar alltså! Mötte upp Nellie på A6, vi lämnade tillbaka hennes telefon, köpte present till hennes mamma, sen drog vi ner till stan. Jag hittade snyggaste linnet, och den koftan jag längtat efter länge! ska även köpa nya skor till veckan,och leggings.
Sedan gick vi till Sense, köpte gymkort och tränade. Härligt var det, är helt mör nu! :)
Sedan bjöd jag henne på en sallad på Kafé Paus, sen drog jag hemåt. Härlig fredag.

och nu är det film som gäller, och imorgon ska jag till kusinerna och vara barnvakt! :)

PHOTOSHOOT!

Nu om en stund så kommer Jenny och lilla Theo, för en liten fotografering! Jag ska låna fotostudion i skolan, och ta lite mysbilder på lilla Theo. Det ska bli skitkul! :)

Men nu ska jag ordna lite grejer, sen efteråt ska jag ta Bacon-sprutan. Vill inte egentligen, men mina syskon är ju i den såkallade "krisgruppen", så min mamma tvingar mig..
Sjuk nu då när jag är ledig för en gångs skull! jättekul alltså.

Inglourious Basterds

Såg en film precis nyss. Inglouriuos Basterds.I början verkade den som en av alla andra såkallade krigsfilmer, men så var ju inte fallet. När man kom in i filmen, så hade den ju faktiskt ett budskap, och en handling - Att få Självaste Hitler att kola vippen.
Om de lyckades eller inte? Det säger jag inte, ifall någon som inte sett den tänkt att se den.

Men shit vad bra den var.. När mike myers kom in i bilden tänkte jag - ÄR DET HÄR ETT SKÄMT ELLER!?
Men han var tydligen seriös i denna filmen, vilket jag inte trodde han kunde vara.
Brad Pitt's texas-dialekt var ju.... ehm. Häftig. (...)

För att vara en pangpang-film, var den riktigt bra! :)


Tack för responsen!Tack tack tack för alla gulliga kommentarer , det är jättekul när folk är positiva trots den långa väntan.

Nu har jag lektion igen, så Photoshop here i come! :)

En god gärning!

Tjohej! inte mycket uppdaterande nu förtiden, men det ska vi fixa till här asså!

Jo, nu är det såhär att en kompis till mig - JULIA - , kämpar och kämpar för att vinna gratis bussresor under nästa  termin. Hon är i jätte stort behov av detta, för hennes pojkvän bor Nyköping! Jag, och många andra av hennes vänner har hjälpt henne med att komma i final, och nu är det så att hon behöver några hjältar till för att klara detta! Så nu ber jag er, SNÄLLA, att bara klicka på textremsan här nere, och tryck på "Rösta upp"-knappen!
Det kan ta max fem sekunder av ditt liv, så det kan ju inte var så jobbigt,eller hur?
(om du inte har segt bredband då!)

Så gör en liten god gärning, så kanske jag släpper min nya novell (som jag jobbar på) om ett tag!

LänkLänkLänkLänkLänkLänkLänk


Det är väl typ Thanksgiving snart ändå..? :)

Kapitel NioBELLA PERSP.

”Jacob, varför var du tvungen att dra mig hit?” Sa jag tjurigt. Han hade tvingat med mig till sjukhuset och skrikit och gapat på läkare, så det kändes som hela staden stått utanför. Jag var inte ens skadad… Eller jo, kanske lite. Den gamle läkaren som återtagit Carlisles plats, hade sagt att jag hade fått ett ärr och en svår hjärnskakning.
Men det var vardagsmat för mig.

”Bella, det pissade nästan blod ifrån ditt huvud, och du svimmade varannan minut. Vad skulle jag göra?” sa Jacob surt. Jag blängde hårt tillbaka ifrån sjukhussängen.

Charlie hade ju såklart hört om nyheten och kutat in på sjukhuset och krävt efter en förklaring ifrån Jacob. Jacob, som hade stor respekt för Charlie, ljög honom rätt upp i ansiktet. Han hade sagt till polischefen att jag trillat på mina egna fötter och olyckligtvis landat på en sten. Och det var ju inget ovanligt. Men det lät inte fullt så troligt, med tanke på hur jag betett mig. Vem får svimningsanfall hela tiden, när man bara snubblat? Men, Jag hoppades att Charlie var trögtänkt just idag. Jag hade ju fått höra min älskades röst igen, och det hade räckt. Nu funderade jag bara på vad jag skulle göra härnäst. Klipphoppningen lät ju som en bra idé. Eller skulle jag ta ett varv till med motorcykeln kanske..?

 

EDWARD PERSP .


Jag struntade i vad som kunde hända om jag gick in i sjukhussalen. Jag tänkte inte offra en enda minut till på att självömka mig själv längre. Jag gick snabbt i mänsklig fart i riktningen mot sjukhuset. Men när jag kom till uppfarten, såg jag något som fick mig att stanna upp. Det var även den där doften. Doften jag känt utanför Bellas hus, i gläntan. En söt, vampyrdoft. Mitt hår reste sig i nacken.
Laurent stod inte långt ifrån Bellas pickup. Han sträckte på sig för att se vad som låg inuti bilen, och hans röda ögon fick det att låta långt ner i halsen på mig.

Jag kollade runt, ifall det var några människor omkring, men det var helt öde. Det mörknade på himlen. Jag sprang i vampyr-fart rakt emot Laurent och innan han hunnit springa ifrån mig, så hade jag ett strypgrepp om hans nacke.
"Och vad i HELVETE tror du att du håller på med!??" Jag pratade snabbt.
"Ja-Jag skulle bara..." Laurent tittade skrämt ner på mig.
"Vad!? Vad tänkte du göra?! Det var du som var utanför Bellas hus, eller hur!?" Jag lyssnade skarpt om parkeringen fortfarande var folktom, och det verkade den. Inga hjärtslag.
"Hon sa att... Jag sku-skulle hjälpa henne, ..." Laurent pekade neråt att jag skulle släppa ner honom. Inte en chans, tänkte jag.
"Hjälpa vem!? Bella? Hon klarar sig nog fint utan din hjälp”, morrade jag högt.
Laurent tystnade, och slutade kämpa emot. Han tittade ner på marken, som om han skämdes. Mitt grepp om hans hals mjuknade.
"Inte Bella, Victoria." Hans röst blev starkare efter jag släppt greppet, och nu höll jag istället fast honom hårt i armarna.
"Vad i ... Varför då!?" Chocken var stor. Egentligen skulle jag inte behöva fråga alla dehär frågorna, men Laurent visste tydligen om min förmåga, och tänkte på allt som inte hade med samtalet att göra.
"Jag vet att jag lovade att åka upp till Alaska... Det gjorde jag faktiskt, men det funkade inte så bra. Jag kunde inte... hålla mig."
Jag morrade högt igen.
"Victoria hittade mig, och ville att jag skulle leta reda på fakta om Bella..." Hans röda ögon fick mitt grepp om hans armar att hårdna ännu en gång.
"Varför det!? Vad har hon för nytta av Bella? SVARA!!" Jag blev hysterisk. Vad var det här för nåt?
"Aaje. Sluta. Ho-hon vill hämnas." Laurent såg min frågande blick, även om den varade i någon millisekund bara. "James var hennes partner."
"M-men hon är inte min 'partner' längre." Att säga det högt, gjorde så ont. Ont i hjärtat,hjärtat som inte ens slog. "Jag lämnade henne, så det finns inget för varken dig eller Victoria att göra här."
"Lämnade henne? HA! Vad gör du här då?" Laurent flinade hånfullt. Jag svarade inte, och han fortsatte. "Det kvittar för Victoria,hon ser ändå Bella som din partner. Och det har hon nog ganska rätt i, när jag ser dig här. Öga för öga, sa hon till mig innan hon försvann."

När jag insåg vad det var han menade, tappade jag greppet om Laurent för en millisekund. Han märkte det, och tog sin chans och försvann mot skogen. Innan jag reagerat, hade han försvunnit utom synhåll för mig. Jag hade tänkt springa efter, men någons hjärtslag stod på parkeringen, och blev med ens snabbare av adrenalin. Jag insåg direkt vem det var, och insåg även hur dumt jag stod. Jag släppte greppet på Bellas flak, och gick mot människan som stod på andra sidan av parkeringen.

"Vad fan gör du här?" Charlie var tomatröd i ansiktet och sträckte ena handen efter sitt hölster. "Efter... efter flera månader kommer du tillbaka, när hon precis börjat må bra igen."
När han såg mitt plågade ansiktsuttryck, lugnade han ner sig. Han tittade undrande på mig.
"Jag... Eh, skulle hämta lite småsaker till Carlisle. Han hade visst glömt några grejer, som han insåg att han behövde. När jag kom till staden, hörde jag om Bella. Hur.. hur mår hon?"

Han verkade nästan chockad över att jag hade ett så förnuftigt svar. Som lärarna reagerade ibland i skolan när de trodde att jag inte hade lyssnat.

"Hon mår bra. Hon fick en svår hjärnskakning och lite sådant, men det är inte så ovanligt för Bella." Både jag och Charlie log lite för oss själva.. Men jag log inte av ironi. Charlie blev med ens allvarlig igen. "Men du får inte träffa henne. Aldrig igen, jag vet inte vad som kan hända om hon får syn på dig igen. Eller förresten, jag vill inte veta överhuvud taget vad som kan hända."

Jag gick sakta mot sjukhus-entrén, men Charlie stod kvar. Jag vände mig om och tittade frågande på honom.
"Du litar väl knappast på mig..?" sa jag frågande. Charlie nickade medvetet och gick efter mig. Han var väl fortfarande chockad över att jag var här. Jag svängde in mot Carlisles kontor, och Charlie gick till sjukhus salen Bella var i.

Jag satte mig i Carlisles gamla kontorstol, och började rota lite dramatiskt i lådorna medan jag lyssnade igenom de tunna väggarna. När jag hörde Bellas hesa röst, sur och tvär var hon, så ville jag bara gråta. Men jag kunde inte det. Jag var inte mänsklig.

Jag satt där i säkert en halvtimme, och lyssnade på Bellas och Charlies tråkiga samtal. Rätt som det var öppnade någon dörren. Killen som tagit över efter Carlisle, tittade irriterat på mig.
"Charlie sa att du var här. Nå, hittade du det du letade efter?"
Jag tog upp några papper som jag tagit ur skrivaren, och viftade fjantigt med dom.
Killen såg med ens ännu mer irriterad ut.
"Ja, men se till att försvinna ifrån mitt kontor då."

Jag gick ut ur kontoret, stirrande på honom. För att verka lite mänsklig, gick jag för att köpa en påse chips ur godisautomaten. Jag stoppade i några mynt, och blev med ens irriterad när jag insåg att den var sönder. Jag slog lite lätt på den, och det flög ut ett par godispåsar ner i hålet där man plockade ut det man skulle ha. När jag böjde mig ner för att plocka ur godispåsarna, kände jag en välbekant doft. Mitt hjärta som inte slog längre tog ett skutt. Jag vände mig om och såg den vackraste människan på jorden.

Vad skulle jag göra nu?


________________________________________________________________________

förlåt för den långa väntan! hoppas ni gillade det! :)
och såklart --- KOMMENTERA EN MASSA!
I NEED IT FOR INSPIRATION.Vet ni vad..?

Jag har beställt en Billy-DVD med hans senaste konsert! Den är ungefär en timma eller något, och han tar av sig tröjan... *dregglar*Funderar på när den kommer bara.. Ska vi tippa på måndag eller? :)

Buffy - Once more with feeling

Är jag konstig om jag säger att jag kan ALLA låtar i Buffy - musikal avsnittet?
För det kan jag !
Mysiga låtar :) Den bästa är ju lätt med Xander och Anya.


:)


Back to normal...

Nu är vi i skolan! WOHO!

nej,jag skoja bara, vi kom för 90 minuter sen. Lite försenade bara. hehe..
Nu ska jag se om jag kan hugga in i lite skolarbete som är försenat eller något. Det är det jag gör på fredagar typ, är klar med det mesta vi har på denna lektionen.

jag har sån lust att bara skrika RAKT ut, filmen var så jävla bra! Mycket var annorlunda, som sagt.
Det roliga var väl att mitt under filmen, typ bio-scenen, så blev bilden helt konstig. Den sista kanten längst ner med textöversättningen hamnade längst upp, så det var felvänt! Alla satt typ och tittade på varandra chockat i några sekunder, innan nån hjälte sprang ner till personalen.
Rätt som det är så stannar filmen, oså sätter de igång den igen, i tron om att filmen är okej igen.
Men då var texten flimrig, och deras röster var sådär speedade, och jättepipiga. Hela biosalongen brast ut i skratt, och jag satte nog en och annan godis i halsen. Obeskrivligt kul!
Sen fixade de till det, men spelade dock inte upp scenen igen, så det blv lite fail. Men man hängde ju med iallafall!

De delade även ut stora posters till två i publiken, till två slumpade nummer man satt på.
Jag och Nellie satt på plats 62 och 63. Gissa vem som fick en poster? JO!, PLATS 64!!!
Typiskt mig och min tur.

Nu ska jag ta tag i allting här, och komma ner på jorden igen! Käka upp allt godis med kanske.. Köpte lösgodis för 70 spänn på Hemmakväll. Lyckat. Festisflaskan jag köpte öppnade jag och drack en klunk ur underfilmen. GRATTIS TILL MIG!

Men.. som sagt, det var en underbar kväll. Mysigt som fan, och filmen är verkligen sevärd!

Back @ Nellies.....

Asså OH MY FUCKING GOD.
Jag vill inte förstöra för den som inte sett filmen, så inga spoilers än.

Men den var fucking UNDERBAR. asså underbar med stort UUUUU.

Mycket är annorlunda än jag tänkte mig. Mer .... än vad jag trodde skulle hända, hände.

Nej,nu ska jag lägga mig ner och dö. Skola imorgon...
då är vi pigga och alerta!


JAG HATAR ITUNES.

Varför kan man inte bara har sitt egna bibliotek inpräntat på flera datorer samtidigt, utan "hemmadelning"?

GUD VAD JAG STÖR MIG. Allting slutar ju med att jag fastnar vid den stationära datorn och får sitta och klippa ut och klistra in alla låtar jag vill ha, som jag har på min laptop. Varför ska det behövas krånglas till hela tiden?
Jävla Apple/iPod/iTunes. Varför måste de ha ett sånt jävla kontrollbehov hela tiden? Kan det inte bara vara som en vanlig mp3 menar jag?

Jag verkligen älskar min iPod, men när det gäller musiköverföringen, så vill jag bara stoppa upp den i skaparen av iPod's ... någonstans.

Jag är så jävla taggad!

Jag lägger inte upp så mycket om någonting här nu de närmsta dagarna. Eller tills imorgon iallafall! Jag försöker förbereda mig mentalt, så att det inte kommer bli som när jag gick på Harry Potter i somras. Jag satt där, helt chockad under hela filmen , kunde inte koncentrera mig på bioduken för jag hade väntat i ett halvår - och så satt jag där. I WAS THERE..

Så kommer det inte att bli imorgonkväll! Jag kommer koncentrera mig (om inte, får Nellie slå till mig hårt!) på filmen HELA tiden.

Sättet jag taggar på är ju så klart min heting Billy Idol och inget annat.


Rebell Yell - På VH1's Storytellers 2001

Kolla i HQ!fyfan asså vilken go låt. Älskar den! Ni kan väl vid det här laget förstå att jag är ganska morgonpigg med denna musik på mornen.

Steve Stevens, hans gamla gitarrist - ser ut som han har peruk! haha :)

En cool grej!

En gammal kompis till mig skrev en sak på facebook, och jag följde "instruktionerna" och fick lite smått panik!
Men för den som vill testa detta, du tar bort det med att helt enkelt uppdatera sidan. Testet går bara göra inne på facebook! (såvitt jag vet..)


Mormor fixar biffen!

Och när jag kommer hem ifrån jobbet, hungrig och tänker "Ja det blir väl kakor och Cola till kvällsmat" så kommer mormor med ett stort flin och säger att jag ska kolla i kylen.

hon har gjort TONFISKRÖRA till mig!

mormor kan fan allt.


Precis som alla andra!Jag är lika normal som alla andra.
Nellie säger att det där är skönt, och det är det nog om man inte har nackspärr.


.....?Vad i helvete.....?
.......
I'm in! :)


Kiss me deadly

Åh herregud, jag ryser.

denna är ifrån 1983, Nyår. han och hans band Generation X spelade på MTV.

Dom är överallt!

Jag åker ju som sagt flera bussar till skolan. Och på min resa idag, var det inte solen som gjorde att jag var glad. Everywere i look, är de där!! Jag satt igårkväll och klippte och tejpade min fula dörr, med samma grejer.
NEW MOON POSTERS!

nu känns det verkligen nära.


TEASER...

"Jag gick snabbt i mänsklig fart i riktningen mot sjukhuset. Men när jag kom till uppfarten, såg jag något som fick mig att stanna upp. Det var även den där doften. Doften jag känt utanför Bellas hus, i gläntan. En söt, vampyrdoft. Mitt hår reste sig i nacken.

Laurent stod inte långt ifrån Bellas pickup. Han sträckte på sig för att se vad som låg inuti bilen, och hans röda ögon fick det att låta långt ner i halsen på mig."


Mohaha. Jag är elak,jag vet.

Jag hjärta Gina Tricot i vinter!

Jag bara älskar delar av deras kollektion i vinter! :)De söta strumpbyxorna är ju BARA för gullliga!

När lönen kommer, då jävlar...

Har jag nämnt ...

... vilken bild jag har som bakgrunsbild på datorn? :)hehe .... :)

Gonattalie!

Efter en massa chips,ostbågar godis och choklad, och dessutom en SKITGOD middag, + Grabben i graven brevid , så är jag och mina kusiner rätt utdöda. Eller iallafall jag, och Nellie möjligtvis.

Skulle gå med henne till bussen, och det slutade med att jag,nellie,lotta,lukas och en vovve följde med. Hon kunde ju inte klagat på dåligt med sällskap iallafall! Hehe.

Nu ska jag fortsätta drömma om min Billy.

Godnatt + Natalie = GoNattalie!

Något du inte visste om Evelina!


______________________________________________________

HAHA, Evelina, det visste jag inte! :]
Jag vill oxå kunna flyga ? :O


Jag och mina konstiga drömmar...

Jag vaknade, och ville bara somna om igen. Jag drömde att jag och Billy Idol (när han var ung) var tillsammans..
Några kanske tycker att det är sjukt, men enligt mig var det bara mysigt. Han är en av mina största idoler,trots sin inte-så-braiga- bakgrund. Snygg var han på den tiden med!! :)
Nu ser han bara plastikopererad ut och konstig, men rösten är densamma <3.

Då;Nu;
Nu ska jag ta och tvätta av mig sminket, klistra på lite nytt, och dansa lite. Det är tomt här förtillfället. Jag är hundvakt tills klockan 15.

PussPåEr! :]


Jag fick en Bigpack Haribo-nappar med! ....

Jahopp. Det blidde inget jobb. Chefen ringde mig någon timma innan jag skulle jobba(återigen), och sa att ingen behövde jobba idag, på grund av brist på säljare osv..
Så åkte direkt hem till Nellie, lekte livet, och posade framför hennes galna cam, sminkade sofie SKITSNYGGT.

Ja,jag vet - brist på rolig information!

Nu sitter jag hemma hos kusinerna och kollar på dobidoo,käkar Gifflar och dricker något hemligt...!

Myysigt värre! Imorgon så är jag barnvakt, och förhoppningsvis så kommer Nellie och underhåller mig då.

Im working towards a goal.

Nu är det snart dags att sluta,hoppas jag .
Då är det jobbet som gäller, och tjäna en massa pengar, sen åker jag direkt till mina kusiner!

Pusselipuss :)

Såhär ser en vanlig skoldag ut för mig...


Fjortisposen alá Mandy.

Heta Martin.

Mandy posar.

I'm going nuts.


Jag och min superdåliga cam hälsar GODNATT!!

Ja, ni ser ju...


Rullstol snart då

Åh herregud.
Ingen uppdatering idag typ. har inte haft igång datorn i skolan. Vi kollade på en lång film, och sen var det idrott.
Vi är ju i gymmet nu på idrotten, så jag är ju helt DÖD nu. Jag gjorde lite enkla övningar, och har såån träningsvärk!!

Och Nellie och jag ska ju skaffa gym-kort på Sense i slutet av månaden....

Får se hur det går.
.
.
.
.
.
.
.
 Nu ska jag skriva fanfic igen :)

Hemska mardrömmar...

Drömde att jag och Nellie gick på NewMoon bion. Jag hade råkat glömma de riktiga biljettera, men vi hade reservationslapparna. Vi krånglade jätte mycket med den "jättestora" vakten,för att få komma in. Efter många försök så kom vi tillslut fram till att jag skulle komma med de riktiga biljetterna dagen efter. Vi gick mot salongen, men helt plötsligt ar man tvungen att gå igenom en tunnel för att komma dit. Efter tunneln så var det nästan som en hinderbana.
Vi klarade det med nöd och näppe, och gick in i salongen. Det  var knökfullt, så jag och Nellie kom ifrå varandra och satte oss på olika platser. Filmen började,och allt var frid och fröjd. Men allting var "Manga" tecknat ! i nästan en kvart - tjugo minuter så var filmen tecknad. Jag blev frustrerad. Tillslut så fick jag ett sånt popcorn-sug,så jag var tvungen att krångla mig ut till ingågen igen. Tillbaka genom tunnlar och hinderbanor...

Tillslut kom jag ut till kassan. Jag ställde mig på kö, det var lång kö... En annan film skulle tydligen visas också. Men hon i kassan hade en barnvagn brevid sig och satt och gullade med sitt barn, det var därför det var en så lång kö. Jag plingade hundra gånger (trots att jag var typ längst bak i kön) och tillslut så ägnade tjejen sig åt popcornkön. Jag beställde allt jag ville ha,och gick tillbaka till tunneln, och kom till hinderbanan!

Hinderbanan var helt annorlunda nu, och det var nästan omöjligt att komma fram till salongen. Man skulle hoppa på någon sorts plint, och studsa upp till ett hål längst upp på väggen. Jag gjorde första delen av banan och sedan försökte jag HUNDRA gånger typ. Jag hörde långt framför mig när Jacob instruerade Bella med motorcykln, och fick panik för att jag missat så mycket. Jag försökte och försökte... men jag kom inte fram till bio-salongen. Paniken typ vällde inom mig...

Sedan vaknade jag, blev lättad när jag kom på att det bara är typ en trappa upp till salongen här i Jönköping, och gick upp.

TOTAL FAILURE.Årets melodifestival kommer att hållas av Dolph Lundgren,Christine Meltzer och Måns Zelmerlöw.
Hmm....

Vad säger ni?
Total failure,eller något jättebra?


Skins till din telefon/dator!

Hittade en grym sida för den som veerkligen gillar Twilight-Sagan, och har kanske en ful laptop,eller mobil..

Länk

Häftiga  grejer! :]


haha, det gick ju bra..Fanficen gick ju inte så bra, men jobbar på det, PROMISE! jag har en liten tvist som är lite jobbig att få nerskrivna i ord, så .. det fastnade lite. men en liten teaser kommer nog snart kan jag lova. Jackan som jag  faktiskt köpte, ska jag lämna tillbaka nu i veckan. Hade ingen möjlighet varken idag eller igår, med tanke på att jag ska jobba en massa. Ipod-grejerna får jag väl... önska mig i julklapp. Hehe.

:]
Älskar den! :]


HAHAHA!

Min morfar har varit och handlat, och kom in till mig med de här. LiDL's egna "twix".
Allt jag kan tänka på är Gossip Girl.
Blair's städerska ni vet? Rosita eller vad hon heter.
När hon snackar om Chuck, så säger hon "Mister Choc."
[Källa]


Nu ska jag iväg till kyrkan. uppdaterar imorgon kväll! då kommer även ett nytt kapitel.


till "Anonym";

Jag vet att mina inlägg är mycket glesare, och även att min fanfic är väldigt seg imellanåt.

Men nu är det så att jag har nyss börjat gymnasiet,inte vänjt mig vid takterna, och det är mycket på gång nu till jul i skolan. Dessutom har jag även 2 jobb som tar mycket av min så kallade blogg-tid med.
Sedan kan man faktiskt inte tvinga ur sig en berättelse, och det vet nog många som skriver , som skriver i all allmänhet.

Jag vill inte att bloggen ska ta över mittliv, och dessutom (om jag ska skylla ifrån mig xD) så driver jag ju även en annan blogg med! Så om det kan vara så att jag inte skriver något här ibland,kan det ju vara så att jag skrivit för fullt på den andra.

Jag får ursäkta mig om min blogg inte är speciellt intressant längre, men som sagt, jag skriver (för det mesta iallafall) för min egen skull här, för att skriva av mig. Och om det inte intresserar er som läser, så vet jag inte...
Läs Nellies blogg istället då? :)

haha :)

Good Golly Miss Molly!

För den som vill anteckna, så sitter jag och skriver Fan-fic och lyssnar på 60-tals musik, och har inte en tanke åt att börja fixa till mig inför the sleepover in the kyrka.

Meen... verkligheten kallar på mig snart. Dags att ta en dusch, och sätta igång nutidens musik kanske?

"It's coming."

Åh Jävlar vad bra det äär!

Kan inte slita mig ifrån datorn . Helt sjukt . Kollar på det om och om igen.
Vad gör det med mig?

Jag har blivit hypnotiserad av en serie, och jag vill vara Elena. Nu,nu,nu.Tryck på "Play" två gånger.
<3<3<3<3<3<3<3.


If you don't take care of it, who will?

Kom upp en snabbis här till mormor. Och vad är nytt här på Lövkojestigen?

Jo, köket är helt uppsprätt i golvet. Ska torkas en massa rör och grejer i golvet i 2veckor framåt nu.
Morfars dator han hade, för ungefär 24.000 kronor, pajade för han inte uppdaterat intsällningar och en massa annat. (misstänker att min lillebror hade lite med detta o göra.) Så jag försökt ju hjälpa han ett tag där. Och nu när jag kommer hit, så står det en sprillans ny dator. Jag frågar morfar.

"lämnade du in datorn eller? Den gick inte o rädda eller..?"
-Nää , jag bara köpte en ny istället.


snacka om att ta tag i problemet... Pfft.måste jag säga att det är Windows 7 på den? ...

Bästa låten på morgonen!

'

dock så är det den sämsta versionen som finns på Youtube. Lyssna på Spotify istället! :)

I'm so famous now!

Gissa vem jag mötte på A6 innan? Innan jag hade provet sprang jag in där på pressbyrån, och snodde med mig en påse bilar. Och gissa vem jag möter påväg tillbaka till skolan?

Jo - Självaste Robin Bengtsson. Ifrån Idol? Remember? Kom trea stackarn. 

Jo, det jag kan säga om honom, är att. . . 

Han är grymt snygg i verkligheten också .  
Men, man vill ju inte vara en äckelfjortis, så jag log som en hälsning, och gick förbi.

Vad gör han här i Jönköping förresten?


Med en klump i halsen är det svårt att äta godis.

Just nu sitter jag i mitt klassrum och väntar på döden. Eller, döden och döden, snarare tortyren.
Matteprovet är om ungefär 40 minuter, och jag är ju... förberedd. hehe.

Jag är visserligen det, men att sitta i ett rum fullt av människor som jag inte känner och ha en massa press på mig själv, gör ju knappast gott iallafall.

Bara väntar på att det ska vara över. Mohaha.

Ska lämn tillbaka jackan jag köpte, och se om jag kan hitta en annan istället. Jag kan inte gå runt med en jacka som är 12234567 km för stor. Det känns som att gå och bära runt på ett tält. Helt sjuukt. Så ska lämna in den antingen idag,eller imorgon kanske. Får se.

Nellie och jag ska troligtvis börja träna på Sense :)

Jag trodde nästan det var santJag var nästan lycklig en stund där.
MEEN, det här är inte rumba.


Min favorit version!

Alla kan ju låten "alla som inte dansar" lala.. Men jag har min egna favorit version! Tycker den vanliga är så uttjatad, så jag kör på den här istället.

 
:)


Vad som behövs för att kunna koncentrera sig på läxor.

    

Det här gör nog gott. Nu ska jag plugga matte!
 Obs! tidningen är den senaste, hittade dock inte den på Google.


DO IT! :)
Gå in där, och läs  många fina människors verk!


:)såhär spenderar jag de flesta av mina raster.. :)

Helgen i bilder!

Eftersom mina bilder och blogg.se inte vill samarbeta med mig, så kör vi ett paint-inlägg. Mobba mig om ni vill, men har man lovat så har man. Hoppas ni kan läsa den lilla texten! :) 


Natalie goes fjortis - Again.

heiij bloggeäään.
idaaaag har jag tieep vart å kollat på än jackaaa. Men tieep asså dät bleev ingen jaaacka. Föör aatt när jaa bestäämde miiijg, så hade affäären stängt.
Män imårgån så ska jaag kööepa den! Pappaa betalaar juue tieep, dah.
Den äer skiieejtsnygg asså dårå.
:)

Gina Tricot <3


En ny lista som jag aldrig kommer att hålla anyway.Se hur det här går då :)


Klaga klaga! :)

blogg.se hade damp igårkväll för mig. Om ni inte tror mig, gå in på Nellies blogg!
Efterblivet var det. Inga bilder. Hade tänkt lägga upp dom nu när jag kom till skolan, för kanske var det fel på vårat internet. MEN... vad händer?

Jo, jag glömde kameran.


Någon vill verkligen inte att jag ska lägga upp några bilder alltså.


Happy!

ursäkta mig, men min kamera strular lite så jag ska se om bilderna kan skjutsas in här lite senare idag.

jag som undrade vad jag skulle göra med resten av mina pengar denna månaden...
LAGER 157 HERE I COME! :)