RSS 2.0

Bunny Twilight

Min lärare tipsade mig om en rolig hemsida idag - HAHAHAHAHAAHAHA!!
Asså shiet, ni måste kolla. De har gjort filmspoof med animerade kaniner.
Sidan hittar du HÄR.


Design-byte pågår..


Day 01 - A recent picture of you and 15 interesting facts about yourself1. Jag bor sjukt långt ut på landet. Alltså väldigt väldigt långt bort ifrån civilisationen..
2. När jag var liten, så showade jag jämt för min familj,min släkt - alla! Stackars dom när A-teens blev kända..

3. Min kära moped är blå och heter Popcorn, fast jag kallar henne bitterfittan (hon blir sur för ingenting ;) ).
4. När jag tänker på olika människor så tänker jag dom som en färg. Som mina bröder, den ena är blå, den andra är grön.

5. Jag har en bild målad av hur veckan ser ut i mitt huvud. Söndag är en uppförsbacke, och måndagen är toppen av backen. Sen går det bara nerför.
6. Jag är väldigt blyg, även om jag faktiskt inte visar det.

7. Jag skriver ibland dagbok, och när jag gör det så kan jag oftast inte blogga på flera dagar, för all min inspiration skrivs ner förhand istället.
8. Mina tår är helt efterblivna och böjda. Jag skyller på för små skor.

9. Jag kan inte lyssna på endast ETT band hela tiden. Jag måste lyssna på allt, för det ger mig ispiration till att göra nya teckningar hela tiden.
10. Precis när jag tog bort skyddsplatsen på min nya touchmobil - så tappade jag den på en grusväg. REPIGT AB.

11. Jag måste uppdatera min webbläsare hundra gånger varje gång jag skriver ett inlägg här.
12. Mina ögon är blågröna.

13. Jag vågar inte sätta in färglinser, för jag är rädd för att röra mina ögon, och så är jag rädd för att jag inte kommer kunna få ut dom igen...
14. Exakt i detta ögonblick sitter jag på rast och lyssnar på Airplanes med B.o.B & Hayley Williams.
15. När jag var liten hade jag en "bestämmaklänning". När jag väl hade den på mig så fick jag bestämma över alla. (Det var vad jag trodde iallafall..)

" I was dreaming of the past, And my heart was beating fast "

Sitter här och njuter av att jag äntligen har min lilla laptop åter, och smuttar på lite grönt té. Det ska tydligen vara väldigt lugnande för både kropp och själ. Hoppas det funkar då, HEHE.
Har precis fixat lite av min design på datorn. Får väl pilla lite imorgon i skolan, då vi har media hela dagen! Love it. Får inte börja tänka på bloggdesign än, för då kommer jag sitta uppe hela natten, haha. Kommer inte kunna koncentrera mig på något annat! Kommer ihåg när jag fick datorn och upptäckte Photoshop.. Seriöst, jag kunde inte somna för jag låg och tänkte ut olika koder till designen! Blir lite obsessed om man kan säga så hehe.

Kan heller inte få ur Justin Bieber ur skallen, vilket är ganska pinsamt. Visst, hans låtar är väl lite grymma, men är han inte lite väl överdriven med all publicitet? Han har nästan mer status på TWITTER än Lady Gaga. och Lady Gaga har ändå flest följare av alla. Lustigt.

Godnatten :*

Berlin 2010

Svaaaaret på taaaleetSå, eftersom jag inte hittar min kära fasters blogg, så kör jag med att svara här istället.

JA, jag har lärt mig fixa dom själv för en gångs skull! :D Mamma köpte någon ögonbrynskniv inne på åhlens/hm, vilken är skitbra när man väl lär sig att använda den! Ingen jobbig sveda eller rödhet runt ögonbrynen mer! :)


runt 60/70 kronor. Finns överallt!

Bra start på skolan eller...?

Sitter i skolan och väntar på att få gå hem. Såklart, när alla andra får ledigt, så är det JAG och MANDY som får stanna kvar .

Vad är oddsen?

Plutt.

She's not just another retard, she's my FRIEND.

"Rödluvan lyssnade inte på sin mamma, Pinocchio var en lögnare, Robin Hood var en tjuv,Tarzan gick utan kläder och lekte med sin "apa" och Snövit levde ihop med 7 män, den slampan. Pippi jagades av soc och Emil söp sig full i unga år. Det här växte jag upp med, så klaga inte på hur jag blivit.. "

When everything's made to be broken I just want you to know who I am

Kan inte måndag komma typ nuuu. Jag vill ha min dator!ocheeeeehm.... jag är lite brun. jag har varit i Mallorca en vecka. Avundsjuk? ;)

Daagens ouuu... Never mind.Tänkte mig en dagens outfit, men sen kom jag på att jag hade inte mycket till outfit, haha!
Och, nej, jag har fortfarande inte Photoshop :( . Fortfarande Windows egna bildredigering. Bajs på det.
Kolla in mina snygga posters på dörren ;) Den med apelsinen i händerna har jag gjort själv. Fotoprojekt i skuulan.

Oh yes, Im not going anywhere.

Medans mamma stressar som fan runt i huset, så sitter jag här och tänker på elektroniken. iPoden måste laddas, också kameran. Mobilen vet jag inte ens om jag får ta med mig.. Måste få med mig extra hörlurar och lite sånt. Annars kommer jag dö av uttråkning! Undrar om man kan ta med sig sladden.. Har de kanske nåt Internet-cafe man kan ladda den då? Förra gången hade de ju det på hotell området..

Äsch. Nu ska jag börja packa hehe. lätt packning blir det , med tanke på att det kanske är runt 30 grader hela tiden.

SEEYOU BYE :*

(information about this is not possible.I'm not telling you anything.)

We gonna get it.

I reeaaally reeaally needs a webcam. It would be aaawsuuuums!


" It’s not always rainbows and butterflies "

The chocolate-bar was in an armlength in front of me. I couldn't stop thinking about it. Did I dare to take it? It looked SOO good and tasty. But i wondered what it would do to me if I ate it. The consequenses started fludding my brain. My lifestyle diet would be shattered to pieces. My stomach would be irritated and I would have to .. I kept that thought away and started thinking about my healthy snackbar i was gonna eat in about 20 minutes instead. But the god damn chocolatebar kept staring at me. I couldn't keep my eyes away. What was the point, really? To make me eat this shitty food, to see how self destructed I was?  WHAT DID THE PERSON WHO PUT IT THERE WANT FOR ME!!?!?!?
Something flew by me right above my right eye. It was a hand who reached for the chocolate-bar. The arms owner, came up to me to look at me.
"I'm sorry, I must have dropped it out of my bag when I walked by you."
My nerves calmed down, and the guy looked at me with his innocent,big blue eyes. I could breathe again.
"Oh, it's okay. What's your name?"

Berlinresan i bilder!


En mäktig kyrka som stod jämte den bombade kyrkan mitt i staden.


Vi käkade på KFC (Kentucky Fried Chicken). Aldrig.Mer.. Bilden visar hur mycket friterat äckligt skal det var på varje liten bit kyckling. detta flöt-skal var ca 1Cm tjockt. Uurgh.


Nellie tyckte om maten lika mycket som jag :)


Den här gubben var fett rolig. Han pep. :D


Nellie,jag,my och matilda vid minnesmonumentet. Stort som fan var det! :o


Detta måste nog ha varit den godaste måltiden jag åt på resan, och ja, det är kyckling - igen. Så jävla god sallad! Kineserna(Tyskkineserna?) lyckades bra . :)


Nellie och My hittade John Blund vandrandes på gatan. Den coolingen gick runt i uggs :D


HA! Arbete ger frihet, huh? I don't think so. Inte här iallafall... En liten Oskar fastnade visst på bilden med :)Ett besök vid Checkpoint Charlie.

Där var de bilderna jag orkade lägga upp. Hoppas ni gillade det!

Nu ska jag fortsätta äta upp Marcus kaksmet till hans kladdkaka. Mums.

Got a little poetic..

The place in my head that was filled with you - doesn't exist anymore. Now it is all filled with fuzzy bears and yellow penguins laughing at all my jokes. The place in my heart that was filled with you - it doesn't exist anymore. That peace of my heart is gone forever, and I will never get it back. But instead of a great big hole that would make place in my heart, there is something else. There is a blue duck, singing some irritating motherfucking song that doesn't get out of your head until you die.

are you happy, now?

saw dertyuiopöåä

Jag tror jag inte boirde vare inärheten av en dator nör jag itne är på riktigt.,.godnatt. :*

Im Back For Schweden!

Sitter på bussen ifrån Malmö nu till jönköping ! Ska bli gött att komma hem.. till sin säng.. sin egen dator.. Fast jag kan likaväl ta denna HEHEHEHE. Nellies Macbook är så grym !

Går inte lägga in bilder nu, det får komma in lite senare.

Puuussen <3

I WANT HERMIONE GRANGER..

......and a rocket ship!Åherregudjagärfast. Jag älskar det!

bildkälla

A Very Potter Musical

Dille på saker.. Det är jag nog bäst på! Att få dille på grejor som andra människor tycker är onödigt och fjantigt. Som nu, till exempel. Nu sitter jag och lyssnar på låtar ifrån en UNDERBAR musikal. Musikalen är det nog ingen som tycker är rolig för den delen heller. Det är bara jag som har denna sjukt låga humor. Och jag är väl den enda som hänger med i alla Harry Potter skämten - för jag är typ HELT absorberad av Harry Potter och Twilight just nu. fast det kommer jag alltid vara. :D

Här kommer iallafall anledningen till att jag sitter vid datorn denna fina dag.Han som spelar Harry i detta (Darren Criss) , är sjukt grym på att sjunga! Det är han som skrivit/gjort musiken till de flesta låtarna under hela musikalen. Och snygg är han också :)
Den som spelar Draco Malfoy är verkligen hilarious, haha!