RSS 2.0

Windowshopping online

Sitter och fönstershoppar på nätet och dreglar. Så jävla sugen på att bara gå lös i affärer och köpa vad jag vill utan att tänka på konsekvenserna! Kanske skulle skaffa mig ett kreditkort, mwoehahaa.. Nej det skulle jag aldrig klara!
Här är vad jag hittat än så länge som bara ... får mig att behöva hämta haklapp.


svart Cardigan för bara 149 kronor...!

Rosa bikerjacka för 299 kronor..

Nej nu måste jag påminna mig själv att stänga munnen, och fortsätta fixa inför imorgon!
Gott nytt år people!

I said maybe, you're gonna be the one who saves meNobody's perfect. Just sayin'.Wassaaaaap

Haft lite inloggningsproblem på sistone på bloggen, men NOW IM BACK BITCHES.

:D

Fake vs. Reality

hihihi

Hehehehe
"Everyone just needs to stop KISSING me!"Nu blir jag bara irriterad. Varför ska de ha hundra veckopauser hela tiden, sen ett avsnitt, och sen en vinterpaus i nästan två månader? IDIOTER!!
Nästa avsnitt kommer bli awesome.. :O

Vitamin Well Reload Lemon/Lime

Var och klippte mig hos My igår! lite kortare, lite friskare :)
Måste bara tipsa om denna goda dricka! Mycket vitaminer, finns i många olika sorter. "Bloggdrickan" som Nellie säger haha.

Ja, jag är normal :)


♥ Happy Birthday Babe! ♥Grattis snyggve! Den här killen förtjänar verkligen över en miljard grattis. Han försöker förändra världen, och samtidigt lyckas han jobba som skådespelare och orkar vara så sjukt snygg!

kolla vad vi kan lyckas med!

Det här är så jävla awesome så det finns inte! GRATTIIIISSS!!!!!!

It starts with forever, and it ends with a touch

Jag kommer ihåg när jag var liten, jag lade alltid mina kläder utlagt på golvet som en gubbe som jag skulle ha på mig dagen efter. Jag struntade såklart i hur smutsigt det var på mitt golv, för jag skulle ju hinna kolla lite på Sailor Moon innan skolbussen kom, eller kanske sova någon extra minut på morgonen!

Haha, jag är fortfarande lite sån ibland. Man förbereder liksom vad man tänkt ha på sig och slänger det på en stol eller något, och drar sig några extra sekunder morgonen därefter innan man börjar stressa med sminket. Jag måste säga att det är väldigt kul att tänka tillbaka och se hur mycket man har kvar i betéendet från när man var liten, och hur mycket man har förändrats. Som i tredje klass, varje fredag på roliga timmen hade jag förberett minst två eller tre skämt som jag hittat i någon rolig bok hemma. Jag tyckte själv att de var så roliga, att även om inte resten av klassen förstod skämtet, så stod jag och garvade läppen av mig där längst fram.

Antar att det sitter i fortfarande, det med. Jag måste alltid få folk att skratta, även om det är i de hemskaste situationerna, så försöker jag ändå. Känner liksom att jag måste lätta upp stämningen, även om det inte ens är något kul.

Nej, nu ska jag inte göra det här mer till min offentliga dagbok. Puss på er och godnatt!

The dog days are over - the dog days are done


Emilbebis som knappt ser nåt för sin långa lugg haha

Har precis kommit från Nellies place. Hon och jag skulle ha ett SAW-maraton, men jag blev så äcklad av alla hjärnor och annat mys, så vi bytte filmer haha. Jag har inte varit äckelmagad innan, men om det är något jag inte kan med så är det ögon och ögonglober och sånt, och det var ju PRECIS det som filmen började med.. Lyckat haha! Snart ska jag hemåt och titta på VAMPIRE DIARIES vilket jag har missat! :O


Reklamfiilmen is out!


Säg vad du tycker :)

Listen to thiiiiiiiizzzzzzzEverytime you go - Ellie Goulding

Leave all your love and your longing behind, you can't carry it with you if you want to survive

Sitter med hårinpackning, har precis sett klart det senaste Glee-avsnittet! Har faktiskt inte tänkt så mycket på det programmet innan, men nu, när min kära Darren Criss har fått en roll med i serien kan jag inte slita mig ifrån det. Har inte tyckt det vart så intressant innan, men det är faktiskt ganska bra! Gillar att de tar upp problem och sånt som faktiskt förekommer i nästan alla skolor, och verkligen uppmärksammar det. Visst det gör väl andra serier med, men här SJUNGER de om det! Mycket bättre, lite roligare! det lät som värsta reklamcitatet hahaha :)


Supermegafoxyawesomehot!

Nu ska jag tvätta ur den här skiten ur håret, sen ska jag sätta mig ner och planera inför vårat nya medieprojekt som började denna veckan!

Hare gütt :]