RSS 2.0

You just snap your fingers and BAM! There it is.

Har övningskört för en stund sedan. Innan idag när jag kom hem så kände jag att det hade börjat klia i halsen. Sen åkte vi och övningskörde lite och jag började känna mig sämre. Nu är jag helt täppt och har huvudvärk. Att det kan gå så jävla snabbt?
Vet inte om det bara är en förkylning eller om det är någon sån där trevlig influensa som alltid kommer när man börjar skolan heller. Trevligt är det inte iallafall, då jag inte ens orkar koncentrera mig på teori ens, för jag blir så himla trött.
Här kommer lite bilder på vad jag köpte idag, hihihi.
Okej det var inte allt. Resten är hemligt. Eller så kan det vara så att NewYorker är den enda affär som inte äger en webshop.. Damnit.

Psykologi!

Spännande... =)

I'm Awesome

Ja, jag vet att jag har efterblivna tår. Nej, jag har faktiskt tånaglar som en normal människa, det är bara bilden som är vriden på ett konstigt sätt. Nej, det är inte gjort med bläckpenna. Det är en tatuering, hihihihihihi

Yummy yummy yummy

- men idag äre ju fisk!

Konsten att förstöra ett favoritämne

Det är så himla kul att ett av de roligaste ämnena i 3:an som vi har, undervisas av en lärare som jag inte orkar lyssna på. Jag missar så sjukt mycket, men det struntar jag ärligt talat i. För hade jag börjat anstränga mig för att lyssna hade jag tuppat av på min dator efter 5 sekunder. Eller helt enkelt exploderat och försvunnit ifrån klassrummet och aldrig kommit tillbaka till de här lektionerna. Vilket är jävligt sorgligt. För jag gillar verkligen detta ämnet. Men inte längre.

Mwuehaha

Tillbaka till skolan för andra gången idag. Men denna gången är det annorlunda. För jag har något PÅ FOTEN. Vad kan det va för något? GISSA!

FML

Hemma ifrån en crazy runda med Aynur på A6. Hon hade fått sin lön så hon var taggad på att shoppa haha. Tur bara att min trillar ner i plånkan imorgon, annars hade jag vart ganska pank vid detta laget .. Hittade ett par ursnygga skor som jag aldrig kommer kunna gå i, men tänker gråta över det när jag kommer hem igen för nu blir det övningskörning!
Scorett 499 :-  /FML

Godermorgon

Taggad inför Historia lektion? - SJÄLVKLART!
Nervös om beslutet inte blir som jag vill? - Ja.. :(
Lika snygg som vanligt? - Alltid ;)
Liseberg 2010. Snart är vi där igen!

WEHÅ

Tror jag har hittat min balklänning.. :D:D:D:D:D:D:D:D::D::D:DDDDDddd:D:D:D:D:D::D
Vad är det normala priset för en balklänning? Någon som vet?

It's SO GOOD.

Kan.Inte.Sluta.Lyssna.
Struntar i om hon är någon Disneybrud, who cares?

Some things SUCK!!

WOW. Jag fick precis reda på att jag, och nästan resten av halva min klass, kommer inte kunna få fulla poäng när vi går ut. Bara för att en viss lärare har krånglat ihop kurserna till dens eget schema, typ. Så antingen går jag ut med för lite poäng - eller så väljer jag att gå något jag egentligen inte vill gå.
Jävla skolhelvete. Bara för att dem inte kan anpassa sig efter sina elever som alla andra skolor, så ska hur många ungdomar som helst få lida och behöva ta upp plånboken tillslut efter studenten för att behöva läsa upp sig för att kunna gå på en viss arbetslinje sedan. Något som vi borde fått ha som skulle ingått i skolkursen.
Det är ju jävla trevligt.

iSwap Faces

Jensens Bøfhus Igår, hahaha!

I love you like a lovesong

Hallåå snygging..
Nu blir det till att måla mitt fönster så jag får upp min fönsterbräda nån jävla gång. Ser fortfarande ut som om jag precis flyttat in. Dags att få igång arbetet! Och till det - SELENA GOMEZ!

Dagens...

Favorit i repris, haha.


Wuzaaah
Sitter och leker lite med camen bara för att jag har så tråkigt. Har precis övningskört i den nya fina bilen! Kändes fan som att köra en buss ju. Men go ändå.
Ikväll blir det movie-time med bröderna. Vi ska se "Paul". Den verkar helskön och jag tänker peppa med carrot sticks och dipp. Bara för att det är så jävla gott.
Ja, det är finare att säga Carrot sticks än morotspinnar. Det hör du väl på namnet..? Herreguud liksom..

Ja, jag vet att min tumme ser ut som en mega-tumme. Det är chill, liksom.LIKSOM.

Dagens;Övningskörde idag i skyfallet, med Sofies mamma. Min föreblivna vän Sofie skulle göra sin teori på körskolan, så jag fick köra lite med hennes mamma. Och vi höll på att bli mos. Fyfan vilken äcklig upplevelse måste jag säga! Jag var helt skakis i två timmar efteråt. Jag kan inte säga att jag gjorde något stort fel, det är de här jävla jönköpingsborna som inte vet vad varken väjningsplikt eller en blinkis är.. Blir så förbannad!
Anyways, vi mår alla bra, men jag kollar alltid en extra gång åt alla hållen nu när jag ska svänga in på större vägar kan jag lova.
GRATTIS TOFFIE TILL KÖRKORTET!!!!

Hope you like my music.

Take me home tonight

Lika som bär?


Jag hoppas att du i ditt nästa liv blir en mask.

Soon it shall be mine...

MWUHAHAHAHA!


"Book'em Danno."

Nej jag har verkligen inget liv. Och Ja, jag kollar mest på serien för att de är så jävla snygga. Speciellt "McGarrett". Så, där har ni det. Tatuerad, tränad (som fan..mums.), och har extremt bra leénde. Punkt slut.

Guess what's my new ringtone? :)


Hand-ikappad

Godmorgon på folket. Insåg just vad klockan var haha. Borde börja vända tillbaka min dygnsrytm snart, annars blir det jobbigt när vi börjar skolan..

Och min hand is killing me. Kan knappt skriva på tangentbordet just nu, blir sån där pekfingervals istället. Fattar inte vad fan jag har gjort med den? Måste ha sovit konstigt med den, för senan hoppar igen. Låter väl helt crazy, men jag är överrörlig i mina leder, och sträcker jag en sena så vet man aldrig vad som händer. HAHA *Händer*. Fan vad rolig jag är.

Något nytt jag gillar.....är gult nagellack! Om ni inte ser vad det står på flaskan så är det Viva la Diva's gula nagellack - nr. 17 för att vara exakt. Fick det i Goodiebagen ifrån Nellys High Heels Party i helgen, och jag älskar det. Det enda dumma är att du måste antingen ha en vit matt grundfärg under, annars blir det vääldigt många lager. Try It dudes!

Ménière's disease

Wow. Det är farligt att söka på sjukdomar på internet. Egoina hade rätt.. Man borde inte läsa om sjukdomar via google. Men jag, som hypokondriker måste ju såklart bli nyfiken och lägga ihop två och två. Enligt google så har jag en hörsel/balans-sjukdom. Vilket är helt vanligt att få.. Men det låter helt sjukt.

Alltså det här är så sjukt så jag vet inte vad..

Ska nog ta och sluta surfa galet.. Men man ska ju förstås inte tro på allt man läser och hör.

Hälsa till Satan: Vi hörs!Bäst. Helt . Enkelt.

HöbbohobhöböbööoouuMåste säga att den här helgen är den bästa på hela sommaren hittills. Och GRATTIS ÄN EN GÅNG NELLIE BERGDAHL!!
Vill ha mina skor nunu och hoppas att jag inte får bestående men på grund av centrum..
Timbuktu på högsta volym och nu blir det att chilla lite liksom. För att det är chill ju.

WHAT HAPPENS WHEN WE FALL?Idag är det glass, bygga ihop skrivbord och serietittande som står på listan. Och kanske lite solande med. Vad gör folket idag? Sommarlovet börjar bli tråkigt nu.. finns knappt inget att göra..

Well Hello!

 


Dagens Vackraste...
...måste nog vara denna låten. Så jävla upbeat och får en att bli på gott humör på en millisekund. Natasha Bedingfield må ha gjort några tjatiga låtar, men denna är verkligen den bästa med henne jag hört på länge.

Nu ska jag, drypande av svett efter en 2-mils cykelrunda i skog och landsväg - ta mig en liten dusch och sedan blir det film. Imorgon blir det ett nytt jag och jakt på födelsedagspresenter!

Summers Series

För den som är lite udda som jag, som inte klarar av en sommar utan tv/dator tittande, och är trött på att kolla på re-runs av gamla serier varenda sommar - Här är ett tips! Okej, två tips blir det ju. ABC Family är en kanal som inte är som alla andra i USA.. Medan CW och CBC visar sina serier med början från september till maj, så gör inte denna kanalen så. Den börjar sina serier på sommaren, vilket gillas stort ifrån mitt håll.
Här kommer årets nya serier (som jag redan är hopplöst förälskad i redan...)


Nine lives of Chloe King.
Handlar om en tjej som märker på sin 16-års dag att hon inte är som alla andra. Hon har någon slags superkraft, men hon kan inte förstå vad det är! Men någon på hennes skola gör.. Om du inte är så övertygad om att det är en bra serie, titta på en trailer på Youtube, eller kolla åtminstone på första avsnittet! You'll love it!


Switched at birth.
Bay, en 16-årig tjej, gör ett projekt i skolan om ens blodtyper. Men när hon visar sitt resultat för mamma och pappa, är det något som inte stämmer. Det kan omöjligt vara så att hon är så olik sina föräldrar, både i blodtyp och utséende. De gör ett riktigt test, och det visar sig att hon är inte deras riktiga biologiska dotter. Hon har blivit bortbyten av en annan flicka på BB när hon föddes.
När de bestämmer sig för att mötas , blir inte saker som de förväntat sig..