RSS 2.0

Rakvatten

Hittade något udda i badrummet innan. Det såg ut som mammas bilnyckel, så jag vände och vred på saken. Saken visar sig vara en sån där liten flaska med rakvatten eller vad det heter som män skvätter i ansiktet för att lukta gott.
Jag - självklart - vänder den upp och ned, men märker inte att jag råkar hälla ut lite på min arm, och sedan ställer tillbaka den ovetandes. Påväg till pappa för att fråga vad det är för konstigt som står i badrummet, känner jag en stark doft av herrparfym, över princip hela mig...


Ja, en sak är väl bra nu iallafall. Jag luktar asgott.

Total makeover.

Så.. nu har jag bestämt att det ska bli lite ändring här. Jag sitter inte och skriver här så mycket längre, då jag har tappat stinget, men jag har funderat - och såhär kommer det bli:
Ny design och nytt format på allting på denna blogg.
No more shitty stuff - alltså inget mer skitsnack, fula saker eller något sådant.
Lite mer informativt, och kanske en hel del dagbok skrivande.
Jag kan ju självklart inte lova någonting om hur länge det här kommer att hållas, men förändring kommer det bli i vilket fall. Vi kan väl ta det som ett nyårslöfte.
Nu ska jag hugga in i designen och get back on track.

Funderingar

Jag skulle verkligen behöva investera i en läsplatta. Eftersom min dator är lite jobbig att bära runt på överallt om man ska börja skriva as a pro - så behövs det något som jag kan ha med mig överallt. Jag kan ju inte precis köpa en netbook, jag har ju redan en dator.
Det är så jobbigt att man inte kan ha en .. live-fil på telefonen som automatiskt uppdateras på datorn . Fixa den appen, någon! Då skulle jag kanske kunna bli färdig med min bok till nästa år.
Men frågan är då, en läsplatta, är inte det jobbigt att skriva på en sån? Och har den något program såsom word, som har korrigeringsfel och allt?

Hush Hush - Becca Fitzpatrick

Nu har jag sträckläst en bok på hela vägen hit - Hush Hush. Den tog mig ca sju timmar att läsa (på engelska) och den var spännande samt lite annorlunda. Jag har fastnat lite för den här tanken med änglar och dess förmåga att göra en bok intressant! Denna får verkligen ett plus. Dock så undrar jag varför så mycket är likt Twilight och dess drag. Varför ska det alltid hamna om biologi-lektionen...?
4/5 får den av mig. (Ja, 4 av 5 pepparkakor.. hihi)
Haha, ja, det var min recension på Hush Hush. (Den riktiga är på engelska och den ska min lärare få, haha)
See ya later

Smexy Birthday boy

Finns det någon snyggare människa..? Skulle inte tro det, nej. ;]

YAY

We always make it! ;]
Happy Birthday babe.

Supernatural.. :)

Sitter nu på psykologi lektion och gör typ ingenting, ska väl ha betygsnack gissar jag på.. Vi håller på med socialpsykologi just nu - har precis varit på IKEA och drivit med folk / brytit normer. Men jag kan aldrig hålla minen! Jag börjar ALLTID garva. Men Mandy och Aynur håller sig.. fattar inte hur de gör det, haha. De kanske skulle bli skådespelare!, haha..

The old days


Hehehe


Latest Creation

Någon sa att jag borde uppdatera bloggen.. Well, here I am. Sitter på praktiken just nu och illustrerar lite med jultema. Borde investera i en ritplatta, det här är ganska kul faktiskt! Fast nu har jag slut på idéer.. Hahahaha.
Jag menar, titta bara: