RSS 2.0

THE SKY IS THE LIMIT

Hej på dig I'm-making-you-vinögd-camen.

Sitter här och äcklas i den slabbiga värmen och vill stå under duschen hela dagen typ haha. Fy fan att bo i ett sådant land med hög luftfuktighet alltså haha. Tänk hur många fina frisyrer som förstörs varje dag.. Vilken mardröm.

Som vanligt under denna tiden på året så funderar jag på att åka utomlands, men för en gångs skull har jag faktiskt nästan råd till det. Men jag vill stanna läänge, så det går ju inte i vilket fall. Och då måste man skaffa visum och grejer.. It Sucks.Går jag till baka i historiken på alla mina inlägg till just den här månaden - så kommer det minst ett eller två inlägg för varje år som skriker "JAG VILL BO UTOMLANDS!".

Jag måste få tummen ur och göra det snart. Det är inte kul när drömmar krossas.


We are like magnets, gravity like planets - somehow we always return

Guess what it's time for?? :)Jobbat
Övningskört
Promenerat med hunden
Käkat godaste smoothien
Pretty Little Liars 

hypokondriker

Tre dagar kvar på jobbet, lön på onsdag och en nyfunnen artist som nästan är lite pinsam att lyssna på. Ja, livet kan väl inte bli bättre nu förtiden. Mer än att jag tror jag har fått antingen bihåleinflammation eller bara öroninflammation...eller bara en förkylning. ja, jag är hypokondriker. Men nånting är det som är fel i vilket fall. Vet inte vem jag ska skylla på, jobbet eller en viss människa som vet vem den är ganska bra själv... BAJS - säger jag bara.

PISSED OFFJag vill åka utomlands nununununu. Så jävla trött på detta pissiga väder. TråkSverige. Hur mycket sol kommer det vara nästnästa vecka när jag har semester? INGEN ALLS, gissar jag på. Bajs-Sverige.

whats the song? :)

Oh damn.. "what is it dawg?" I forgot it's mothers day.. "u didn't give a gift for her?" Other plans got in the way. She'll be so disappointed.. "damn i forgot it too.." she'll be so dissapointed.. "what the hell are we gonna do?" GISSA LÅTEN :)

Finally Something New!


These lovely ones are mine!

Och här har ni beviset =


Ja jag har jätteröd näsa. Jag glömde solskyddet... Hehehe.