RSS 2.0

NOSTALGISK

Den här jävla hostan vill inte ge sig, det blir bara tråkigare och tråkigare väder ute och snart slår jag någon i skallen.


Bild från tiden då man brydde sig om vad folk tyckte och tänkte om en. Tiden då man hade täckstift på läpparna och praktiskt taget inte kunde leva utan en kajal. Nu äger jag inte ens en, haha. Tiderna förändras..

Dagen

Varför får jag en massa lustiga kommentarer ifrån engelska bloggar? hahaha..

Begravningen var jättefin verkligen. Träffade en massa sysslingar och pysslingar som man inte sett på ett tag. Lite sorgligt bara att det är så man träffas.. Efteråt blev det hugga in på Jensens Böfhouse. Aldrig ätit så god kyckling.. MUMS!Hahaha, vad grym hon är. Lyssna på årets sommarplåga, bitches! Nu är det 20-års fest hos Sofie, woho =)

PLL IS BACK!

Pretty Little Liars har kommit tillbaka! YES! Har längtat sen i typ .. januari på detta. Förstår inte riktigt hur deras säsonger fungerar, men.. better for me!
Jag menar, alla andra serier jag följer börjar i augusti och slutar i maj - med en massa uppehåll emellan.. men denna serien kör hela sommaren ut, och sen bara fortsätter eller? Fattar inte haha.. Men det ska bli spännande att se avsnittet! Can't wait!
Senare ikväll blir det lite tecknad film.. alla Toy Story filmerna haha. Jag har inget liv när jag är sjuk. Eller det har jag inte annars heller för den delen.. hmm..

 

Älskar Lucy Hale's stil! (Andra tjejen från vänster)


My Opinion

Det är begravning på fredag för min mammas farmor, och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig för kläder. Jag menar, jag HATAR att klä mig i svart nu förtiden. Speciellt på sommaren, det bara förstör ens bränna, haha. Varför måste man vara klädd så mörkt? Jag fattar att det är tradition och så med sorgekläder, men på min begravning - då jävlar får ingen ha svarta kläder. Okej okej, underkläder visst. Men "överkläder"? Ser jag en svart tröja eller något ifrån mitt lilla rosa fluffiga moln ( ja, det är så jag ser min "himmel"!) Då jävlar. Jag hatar dystra kläder, det finns ingen mening med det. Man blir bara dyster själv?

Jag tror jag tänker köra på en svart kavaj och mörka jeans iallafall, denna gången får väl gå,  men om det är så att jag tuppar av i framtiden, så DONT YOU DARE att ha enbart svarta kläder på dig.. Hawaii-tema eller något får det bli.

Ja, jag är störd.


Movie Time

Lite kul att det är någon som kollar bloggen varje dag, även att jag inte skriver haha, GULLIGT!

Ja, är inte den bästa på uppdatering jämt, men har faktiskt inte orkat bry mig så mycket.. I fredags tog Sofie studenten och senare på kvällen så blev det Nellie-time! Vi hade en sjuk men otroligt kul kväll. Kommer aldrig glömma den haha. Tror inte Nellie gör det heller på ett tag.. hahaha.

Saknar även Mandy! Har inte sett/hört ifrån henne sedan hon åkte till Thailand. Hon är ju hemma nu, men har inte haft möjligheten att träffa henne än. Buhu på det. Ska bara bli frisk med, så kanske vi tar en fika eller nåt.

Usch, jag vill bli frisk! Min lillebror har smittat mig, och jag tror jag har smittat Nellie, haha. Har körlektion på torsdag så hoppas jävlar mig att jag blivit frisk tills dess.. :(

Nu ska lillebror och jag nörda oss och kolla på film ! Scream 4 blir det tror jag..

Pouty Lips
Vad kul att all text just försvann som jag skrev.. /cut

Time for some avslutning! Det har vart ett jättebra år, har nog aldrig trivits så bra som i en klass som denna. Jag har fått allting gjort som jag behövde göra, och jag klarade det jag varit motiverad att klara - Matte B kursen! Sen måste jag ju säga att kemin emellan elever och lärare blir bättre och bättre. Det var lite segt och lustigt i början, men nu verkar det som om alla har slappnat av en aning.. Skitnajs! Känns nästan lite sorgligt att behöva gå på sommarlov nu, eller lämna ifrån mig datorn..

Nej nu ska det kanske slängas i lite frukost, min mage låter som en jävla bulldozer.


GIRLS JUST WANNA HAVE FUNRight?

THIS IS ME RIGHT NOW

 

Åh Fyyy Faaan vad det svider. Jag som bara ville få lite sol idag..


His name is Jack Sparrow - CAPTEN Jack Sparrow!

Övningskörde i staden idag med mamma och pappa ! Askul, med nervösa sammanbrott osv. under hela körningen i baksätet haha. Gjorde en perfekt start i backe med dragläge hihi. Lite stolt är man väl!

Nu har jag en hund som förföljer mig och som lägger som som en kringla på mina ben så fort jag sitter/ligger still. Hmm.. Needy något? Hahaha.

Lite dålig uppdatering, I Know.. Ses när det blir sämre väder!