RSS 2.0

Halloweenfilmer

Nu blir det lite..
med lite..
ihihihiihi! scary shit! :)

I Leaf You

Har stått och krattat löv i en timma, och inte ens en tredjedel av trädgården är rensad på löv. Alla dessa jävla björkar och lönnar och helveten som fortsätter släppa löv när man PRECIS gjort en fin liten hög.
Jag älskar att kratta löv, man vet att snart är det vinter och då kommer allt det roliga.. (Not!) Men nu är det så att min tumme pallar inte mer,  haha. Den gör ont! Plus att det är två hundar som far runt i alla högar och allt ser ut som det gjorde från början igen... heh..

Like a bawsSitter hemma hos mormor och morfar. Har precis hetsätit en halv kebabpizza, haha. Vart sugen på det hela dagen, men har inte orkat gå och köpa. Men var ju tvungen att åka när Nellie åkte, så beställde och hämtade direkt. Så slapp jag gå hundra meter iallafall. Puh! :)

En stukad tumme, en full mage och snart blir det äppelpaj (kaka?) som mormor gjort iordning. Tror det här är den lamaste dagen i Sveriges historia. Ett tips till er därute - Drick inte när du har feber. Det kommer sluta illa. Iallafall med en stukad tumme.. hahaha.

Snart är det off to work! - Därav den finfina kavajen..

My specialty

Ni kanske inte har vanliga Arla mjölkpaket, men här kommer min how-to-do lista för en Smoothie/frukostdrink:

2 dl Yoghurt - helst vanilj, men du gör som du vill!
½-1 (skalad) banan - beror på hur söt du vill den ska vara. Bananen är som en ersättning för florsocker!
1 dl frysta bär - vad du vill/är sugen på. Jag kör oftast blåbär eller jordgubb/hallon blandning, då det är bra järnintag.


Här kommer delen som kanske står lite annorlunda på alla recept lite överallt, men du bestämmer själv.
Vissa vill ha en lite tjockare Smoothie, så de kanske tar ½ dl mjölk ungefär.
Men om du kör på värsta frukostdrinken kan du istället hälla i 1 dl apelsinjuice, och eventuellt 1 tsk citron/lime saft.Mixa allt i en mixer/beredare and then enjoy!!weirdo

Hej jag är schitzofren och svarar å mina egna inlägg.. hahahaha

Vi har det roligt när vi fikar..

hahaha, lame!

Striped like a zebra

Kom precis hem ifrån Sophie, hon har kirrat nya naglar åt mig! Tycker att de blev skitsnygga verkligen, i love it!
Bilden är lånad av Sophie.

"What did u say..?"

Mandy skickade den här till mig igår, och nu kan jag inte få den ur hjärnan. Så varsegod, bli lite knäppa ni med! :)

Lag & Rätt

Nu återgår vi till en åh så meningslös lektion. Men oj, det var visst film! Säkert en tråkig dokumentär som man kan sova till.. Inte så meningslöst då kanske.

Home

Sötaste jävla ungen som finns! Haha, sitter bara och ler när jag ser sånt här. Bästa sättet att bli på bra humör, jag lovar.

She ran away in her sleep, and dreamed of Para-Para-Paradise

Fick sån jävla spänningshuvudvärk på bussen hem, och den har fortfarande inte släppt..
Varit en produktiv dag idag iallafall! Skrivit en massa på lektionerna, även att jag har nästan lika mycket kvar.. Men jag har startat uppgifterna iallafall, haha. Nu ska jag orka ta tag i resten och ta en alvedon. Kanske hälla i mig en massa vatten med. Mm, låter bra.

To stand in your arms, without falling to your feet

Bild tagen av: Gabriella Poopuu

Nice friends..

.....But I still love them.


Me @ Home

HAHAHAHAHAHAHA jag kan inte andas

I Love This School

Nu har de verkligen BLOCKAT facebook på skolan. På riktigt den här gången! Nu går det inte ens gå in via den privata sökningen heller! And I like it, I do, men vad fan ska jag göra på mina raster nu då? De kunde åtminstone släppa den på lunchen.. Ska alla sitta på sina telefoner nu, är det verkligen det de vill? Tror de verkligen att vi jobbar mer nu när det är blockat? Senaste lektionen vi hade satt jag hela lektionen och försökte lista ut hur jag skulle kunna komma igenom brandväggen.. Hahaha..
Jag antar att det blir till att blogga ut mina problem nu framåt då.. Om de inte tänker blocka denna sidan med, ha-ha.

Broken Toe

Jag tror jag har brutit min tå. Den känns helt konstig när jag går, men jag kan inte tänka på något tillfälle då jag har slått till den. Den kanske bröt sig själv? Vet inte hur det där fungerar, faktiskt.
Nu ska jag ha engelska och ont i tån.

Lend me some sugar, I am your neighbour

WOW.
Jag har aldrig varit så stressad som jag var igår, i hela mitt liv. Jag kan säga såhär, att jag kommer aldrig underskatta garderobstjejer på såna ställen ever again.. Min hjärna var fortfarande på högvarv när jag kom hem och skulle lägga mig. Det var nog lite energidrycken som gjorde det med.. Brukar inte dricka det annars (hatar det, om det inte tillkommer vodka hahaha..) så jag blev ju hyper istället med.

Men nu har jag sovit nästan 12 timmar, så nu blir det en stoooor kopp med Te, och inväntan på våran gäst som kommer troligen sova här under älg-jaktens start. Ja, älgjakt. How I Love It! Och då menar jag att jag gillar det. Det är så mysigt att följa med ut på pass och sitta och vänta på att de maffiga djuren ska komma fram. Och gör de det, så blir det en jävla massa god mat framåt hösten... :)

This is what I'm made of

Min absoluta favorit i årets Idol! Hon är sjukt grym, kör sitt eget race, och kommer alltid med nåt nytt, omgjort.
Nu ska jag tagga för kvällens arbete.. Kommer vara sjukt mycket folk ikväll, så dags att ta fram räknekunskaperna! Hihihi.
Det känns som om allt håller på att lösa sig nu. Det känns bättre än jag känt mig på länge. Det är bara Du som fattas..

Markus Birro... suck.

Men lilla lilla ponken. Ge dig. Vad är du, mediakåt men försöker spela oskyldig? ALLA har synat din bluff! Sluta vara en sån jävla tönt och gå vidare i livet! Sluta whina, ingen bryr sig längre! TV4 SPARKADE DIG FÖRHELVETE, DEAL WITH IT.
Precis som om de inte har sparkat någon före dig, som om du skulle vara värsta underbarnet.
SNÄLLA FLY LANDET igen eller nåt.
Usch, slut bara whina iallafall.

JASONFACE

Jag älskar mina ansiktsmasker! De är så jävla grymma, men mamma blir jämt helt freaked out när jag har på mig dom. Antar att hon syftar på Jason /Fredagen den trettonde..
Hehehehe.

The Class Photo

Klassfotot skulle fan sett ut såhär! Mycket snyggare hahaha.
Bilden är lånad av Carro

"JAVA JAVA JAVA!"

Vissa lektioner känns rätt meningslösa, faktiskt.
Ajuste, hej igen. Jag bloggar visst igen .

Some days are just wonderful

Några av de bästa dagarna i mitt liv, jag älskar er.