RSS 2.0

Party Rockers In The House Tonight

Yea, I'm the bawwss. Bilderna är Mandys.

Vila i frid Billyboy.

It's been a long, long time coming
But I know
Change is gonna come
Woah yes it will
It's been too hard living
But I'm afraid to die
Cause I don't know what's up there
Beyond the skies
It's been a long, long time coming
But I know
Change is gonna come
Woah yes it will

Bullshit

Jag orkar snart inte mer skit. Varför händer allting samtidigt? Antingen så går allt så jävla bra, eller så bara släpps en bomb och ingenting går som det ska. Kan inte livet vara lite rättvist någon jävla gång?
Det här är för mycket. Det bubblar upp över öronen på mig snart.

GIVE.ME.


Anders Bagge ♥

Hahahahahahahahahha så sjukt skön snubbe!

Eller...

....Eller så kör jag väl som Pippi Långstrump. Det säljs ju såna tröjor överallt nu, haha. Inte för att jag överhuvudtaget kommer ihåg att hon hade sån kofta på sig? Jag minns bara den där fula gröna t-shirten (klänningen?) hon hade med ett randigt linne över.. och de olikfärgade strumporna självklart..Men då kommer problemet.

Vart fan ska jag få tag på en Herr Nilsson?

Fast jag har ju inte den där luggen..Har funderat lite på Halloween. Det är faktiskt inte så långt kvar! Är rätt sugen på att gå som Jessie J.. Men vet inte riktigt om det är någon som vet hur hon ser ut? Hahaha. Jag har alltid på mig något/föreställer något som bara jag vet är roligt, och alla jag hänger med, får jämt stå och förklara för alla personer vem jag ska föreställa.. Så jag tänkte såhär. Jag lägger ut bilder på Jessie J lite överallt i hela min vänkrets och på facebook och här, så lär ni er något! Och jag slipper samtidigt stå och förklara i tio minuter om vem jag föreställer och vad hon sjunger..

Smart, eller hur? :) så, idag så ska ni få lära er nåt riktigt spännande:


Lärdom nummer ett. Jessie J har ett riktigt fräckt läppstift.

THE NAILS

bild lånad av Sophie
Visst blev de snygga? ;D

THE BITCHES ARE BACK FOR SEASON THREE

Sitter och försöker lära mig att skriva med mina nya naglar, haha. Vart hos Sophie och fixat dom, de blev jättefina! Eftersom jag är lite ny på såntdär så blev det bara vita med glitter, haha.
Bild kommer upp sen när hon lagt upp, haha. Hon tog med systemkamera, så att jag tar några fulingar med mobilen känns ju då lite värdelöst.. Hehe.
På torsdag är mina älsklingar tillbaka! WOHO! Har väntat så länge på deras hotness, hihi. Bara lite synd att jag själv måste vänta tills på söndag för att se dom..

Jag vill fortfarande inte tro att det är sant...


When nighttime turns to day, will you still remain?


Idag är en sådan där dag man bara vill sova igenom. Helst av allt inte gå upp över huvudtaget. Skita i allt som har med läxor,städning, tvättning och allt tråkigt att göra. Bara ligga och glo på TV och bara ligga helt lealös och inte bry sig om någonting alls.

Ligger i sängen och kollar på en livesändning ifrån USA, där de just nu läser upp namn ifrån offren från 11 September. De har hållt på i flera timmar nu, men jag kan inte sluta kolla. Man känner sig så tagen när man hör så många namn, och deras hälsningar till sina nära och kära som är så många är ju sjukt. Fatta vad folk har blivit av med familj och vänner, bara för att någon ville ha hämnd. Jävla dumma värld.
Denna dagen kan ta sig i röven. Jag vill inte tänka mer idag. Jag skiter i konsekvenserna just nu, för jag orkar inte bry mig.

Du finns i våra hjärtan. ♥

Det var för tidigt att gå hem..

Du är saknad. ♥

.................................

LITE...

TILLSAMMANS MED...

....KÄNNS lite bättre. Få bort tankarna ifrån denna underbara, men dock så hemska dag. Fattar inte hur sjuk den här dagen har varit egentligen. Inget har sjunkit in än. Men allt kommer väl över en när man väl har slappnat av och lugnat ner sig.. Allt jag kan säga är att jag är överväldigad, och att jag sörjer lika mycket som alla andra. Stefan var en av mina största idoler och en av mina personliga favoriter. Jag kanske inte såg varenda match med honom, men det betyder inte att jag inte kommer sakna honom lika mycket som alla andra. Jag hoppas att hans fru och barn med familj får allt det stöd de behöver, och att de vet att han var verkligen älskad.

GUESS WHAT...?

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

UPS AND DOWNS

  • Jag klarade teoriprovet!
  • Snart blir det Liseberg!
  • Jag har lärt mig locka mitt hår med plattång! (haha)
  • Nästa vecka är Vampire Diaries tillbaka! :D
  • Nu är det bara uppkörningen kvar..
  • Det regnar om vartannat..
  • - Och jag glömde mitt paraply hemma..
  • Vi har Maria..
  • Jag saknar Karin och Johan..

Gissa vad som pryder min loggbok..

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

VLOG NUMERO UNO

Videobloggade innan, men glömde helt enkelt att ladda upp den haha, så här kommer den! ;)

SPRINGLES

Precis kommit hem ifrån lite cruising! :) "Sista" för sommaren är det väl för de flesta antar jag .. Men vet inte riktigt om det är det för oss! Mohaha!


och "oss" menas vi som är lite speciella. Typ som jag. Nu ska jag lägga mig och kolla på typ Arn eller nåt skit som går på teven och häva i mig lite Springles aka Pringles.

Favorit i repris


I heard that you're - settled down, that you found a girl, and you're - married now

Hatar att vara sjuk. Jag blir så himla rastlös inombords! Jag kan ju inte precis springa runt och städa och laga mat som jag kanske hade gjort om jag vart ledig, utan jag sitter bara här med mina hundra koppar med te och försöker öva på teori. Och det suger ju lite. Jag vill ju få en massa gjort hela tiden, men det går inte. Att bli frisk är min största prioritet just nu så jag kan börja plugga och träna och äta ordentligt. Många "och" där ja. Men så här blir det alltid. Så fort jag faktiskt sätter mig in i något som jag aldrig hade kunnat tänka mig att jag skulle göra, så händer det något. Jag blir sjuk, jag sträcker en muskel , ja - vad fan som helst.
Så nu får jag helt enkelt sitta här och göra i princip ingenting.

Gammal bild från 1:an . Saknar min hårfärg lite där. Och att det var lite svinto, hihi.

Teori

ibland är det klurigt