FOR THE SERIES-NERD;

1. Säg en tv-serie (eller film) som bäst skulle beskriva ditt egna liv.
Jag har ingen aning, gud vad svårt! Säger väl Big Bang Theoy då bara för att jag är en sån serienörd. Hahaha.

2. Finns det några karaktärer som du älskar på tv men tror att du absolut skulle hata i verkliga livet?
Ja, Blair Waldorf (GG). Hon är sjukt rolig att titta på på TV, men hade jag träffat henne i verkliga livet hade jag nog.. Hatat henne, haha! Samma sak med Naomi Clark (90210).

3. Om du fick radera en tv-serie helt från ditt minne, antingen för att glömma bort den eller för att kunna kolla om på den, vilken skulle det vara och varför?
90210. Eftersom man sett den ursprungliga serien var man tvungen att kolla på den nya - vilket var ganska bra de första tre säsongerna. Men efter det så spårade det ur, och nu är det bara ett guilty pleasure som man ser samtidigt som man surfar på datorn. Uttröttade, uttjatade scenarion.. Snark.

4. Avsluta meningen: ”Om jag missar ett avsnitt av min favoritserie (som jag aldrig kan se igen), så reagerar jag genom att…”
.. Vara sur i minst en vecka, och vara helt förtvivlad till nästa avsnitt då jag inte kommer kunna fatta någonting!

5. Vad är din rekordtid för att ha tittat igenom en hel säsong av en tv-serie?
När jag var jättesjuk senast. Tittade igenom nästan hela 2 säsonger av One Tree Hill (återigen) på ungefär tre dagar.. Med väldigt liten aptit och en toalett precis utanför dörren kan man stå ut med mycket!

6. Om du bara fick välja en enda tv-serie att rekommendera till alla som frågade om tips, vilken och varför?
Hart Of Dixie. Det är nytt, det är bra drama, tillräckligt att följa då det är roligt och samtidigt spännande. 

7. Välj en karaktär som du  skulle vilja byta liv med, och en som du endast skulle vilja byta pojkvän/partner med.
Att byta liv med Brooke Davis (OTH) hade ju inte varit fel. Hon har ju allt, trots drama och stora livsförändringar, för hon klarar sig igenom allt. Plus en riktigt snygg garderob! En karaktär att byta pojkvän med måste ju vara.. Haley James Scott (Även det OTH,haha) bara för att Nathan verkar så underbar. Och främst för att jag inte ens har en pojkvän till att börja med. Ehe.

8. Vad är det konstigaste du gjort för att du varit så inne i en tv-serie? Be honest!
Första gången jag plöjde igenom hela Buffy sjukanmälde jag mig ifrån skolan (!!)för att kunna se klart på sista säsongen, jag kunde inte slita mig, haha. Som tur var så gick jag inte i gymnasiet då!

9. Avsluta meningen: ”Jag är en stor tv-nörd för att…”
För att jag har inget liv. Eller inget bättre för mig. Alltså inget liv.

10. Tv-serie som får dig att gråta/må dåligt mest.
One Tree Hill. Och konstigt nog Glee..? För det första, så är Mark Schwahn (OTH) jävligt elak och hittar alla mina svaga punkter hahaha. För det andra så är trots Glees ADHD-uppläggning av sina avsnitt faktiskt ganska mycket tagna ur många tonåringars liv, och det är väl det som gör det.. Antar jag.

11. Tv-serie som får dig att skratta mest.
Supernatural. Det är en sådan skön, torr humor som passar mig - jag bor tillsammans med tre omogna pojkar och grabbhumor passar väl mig då..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback