RSS 2.0

MERRY CHRISTMAZ

 
Eftersom jag bloggar lika mycket som jag tränar (he-he) så kan jag ju lika väl önska er en God Jul nu. Lär ju inte skriva nåt här under ett tag, om jag inte blir sjukare än vad jag är. Jävla vinterförkylning..!

YOU'RE GONNA TURN THE SHIT UP

 
 
Tar den här på de stora högtalarna med fetaste basen, min Redbull och kör stor-jul-jobbig städning innan familjen kommer tillbaka. Kommer nog.. gå bra. Fastnar hela tiden på småsaker som behövs rengöras, typ kaffemaskinen. Kommer aldrig bli färdig!
 
Mamma får ta resten på juldagen, hihihi. Då ska jag uuuuuuuuut!

TAMARRAW WE DIEE

 
Men jag är för cool för 'Världens Undergång' . Ser ni inte det?

GUESS WHO'S GOSSIP GIRL

 
 
Gossip Girl finalen var ju.. ganska jävligt bra. Satt igårkväll efter jobbet och kollade på de sista fyra avsnitten. Trodde ju inte att de skulle säga vem som var bakom GG, så det var ju kul! Var dock inte så förvånad på vem det var.. Under de tre sista så var det ganska genomskinligt, haha!
 
Tyckte bara att Blair och Chuck's barn var så jävla söt! AH, vem älskar inte när ens favoritpersoner på TV får barn.. Hihihihihi
 
Vad ska jag nu göra med mitt liv? Ingen mer kläd/hår inspiration! Och ingen mer drama i mitt liv.. Haha.
 
XOXO Gossip Girl

HAR FORTFARANDE INTE HANDLAT JULKLAPPAR

Det var en riktigt seg dag igår.. Jobbigt att gå upp, jobbigt att åka till jobbet, segt hela dagen!
Plus att en kille fastnade/klämde sig med handen i bandet. Allt stängdes av på vår avdelning och ambulans och polis kom, och bandet var avstängt i över en timma. Han var okej dock, det var inte så himla farligt. Men han skrek så det hördes över hela lagret, och det är ett STORT lager..
 
Obehagligt! Men det ska nog inte förhindra arbetet idag. 
 
Sitter här med äggröra och en lussebulle haha, mumsigt inför julen!

I HATE COOKING

Har blivit så bortskämd de senaste veckorna, då mamma gjort ALLA mina matlådor, och om det inte funnits någon i kylen när jag har åkt till jobbet, så har jag köpt snabbmat/Billys pizzor. 
 
Har nu stått i köket i över en timma och gjort sammanlagt TRE färdiga matlådor till denna veckan, only for me. Verkligen världens tråkigaste sak att behöva göra. Hatar laga mat till en själv! Visst det är bra, man vet exakt hur mycket man kommer äta och vad man GILLAR, men fy satan vad tråkigt det är!
 

WOW

 
Skickade precis en låtönskning tillsammans med 50 kr till Musikhjälpen. Gick in på deras sida nu, och DAMN! De har fått in pengar alltså! Kan ju säga att mysigare radio har jag aldrig hört. De borde sända såhär mer. Kan man inte tvinga dem att flytta in i den där glasburen? Hahaha!

HAPPY B-DAY BITCH

 
 
Idag fyller min kära vän Aynur 19. Ville bara säga grattis här lite innan jag återgår under min sten, haha. Orkar inte med bloggeriet, är deprimerad elller nåt! Pösssss

H.O,T,

 
 
Mumma!

DAGENS;

 
 
 
Mysig julmusik 

PLAYIN IN THE SNOW

 
Fy satan vad det snöat! Hur mycket som helst ju.. Tog ut vovvsarna i trädgården medans jag kämpade och sopade i trappan. Onödigt att slå ihjäl sig, liksom. Fick lite bilder på dem med, haha.. De blir ju helt galna så fort snön kommer.. Ronja hoppar rådjurs-skutt!
 
Nu blir det strax jobb igen 15-23:30.. Kvällsarbetet är hundra gånger skönare!

DAGENS;

 
 

NO CELL -> NO LIFE

 
 
 
 
 
 
Min mobil har blivit stulen under helgen, så nu känner jag mig extremt naken och vet knappt vad jag ska göra. Alla underliga situationer där man automatiskt tar upp mobilen - gone. Alla gånger man spelat ihjäl sig på Subway Surfer - gone. Nu måste jag vara social på riktigt. Hua!
 
Antar att jag fick som en spark i rumpan över att inte kunna sitta på Instagram i oändliga timmar, så öppnade ett skissblock. Rätt skönt faktiskt, även om jag är nere på botten igen med målandet, haha. 
 
Är nog nere på botten för det mesta just nu ändå, så vad gör det?

"MY BROTHERS KEEPER"

 
Wow.. Det har börjat bli som förr igen. Inte en massa krångliga och konstiga händelseförlopp, utan det som har varit i början av serien har kommit tillbaka till dess grund. Alla får sin vilja fram. Älskar det!

BABY-ME

Såhär liten var man en gång..
 
Allting måste verkligen hända på en gång. Pallar inte mycket mer snart.. 
Men snart är det jul!