RSS 2.0

EFF THIS

Kände hur det började göra ont i lederna och fattade att det var dags att gå hem. En del av familjen ligger i influensa, och jag gissar på att jag är nästa offer. Jävla skit. Orkar inte vara sjuk, har för mycket att göra!
I want these so bad..

EH EH EH EH


I LIKE MY HAIR 2DAY


I'M IN LOVE


GETTING DRAGGED UP

Hatar verkligen tisdagar.. Så jobbiga lektioner, med jobbiga lärare. Får verkligen dra mig upp för att inte somna om, haha. 

Sen finns det något som heter LINNE, för den som inte tror på det.

RETRO CAMERA


If you like piña colada

Give me summer

These boots are made for walking


This is how it should be

Jag behöver mitt dagliga kaffe. Kan någon vrida fram klockan en timma? ...

Finally


Balle

Letar lägenhet med Ayna, vi coola brudar som ska bli de nya farbror (faster..?) blå.

Cross country skiing

Precis varit extremt nyttig [No, I'm serious..] och ätit Billys pizza. Med babyspenat och lite morötter till. Anteckna nu!

Nej, men det här med spenat är ju något jag bestämt mig för att, sedan jag var liten - är äckligt. Men har succesivt [det låter smart] börjat äta det igen, och det är faktiskt inte så farligt. Det smakar ju ingenting!?`Det innehåler även mycket E-vitaminer som är väldigt bra för musklerna, gör att man läker fortare och är en naturlig antioxidant. 

Utan att det här ska låta som ett copy paste ifrån Wikipedia [vilket det är..] så ska jag istället fortsätta min nyttiga dag med  lite Gunde Svanande.

Jävla ettpiece

Jag har ett tips till er. Beställ ALDRIG, och nu menar jag ALDRIG ifrån Piece Of Norway. Jävla skitföretag. De vet knappt hur många fingrar de har på händerna, så jävla efterblivna är de.
Jag beställde en Onepiece. Det har tagit nu tre månader, och jag har fått hem fel storlek och fel färg/modell hittills, och de har ringt mig ifrån UPS och kråånglat i flera veckor nu. Nästa fixad order jag fick skulle komma nu i veckan, men näpp, jag avbeställde den precis. För vet ni vad? Jag bryr mig inte om det är en jävla "äkta" Onepiece. Jag beställer hellre en ifrån SVERIGE som skickar den inom tre dagar, för ett så mycket bättre pris.

Så, PON? Go Eff Yourself. Nu ska jag träna.

Axamo
Sport bara sport

Nu är det dags att använda det sista sportlovet till ja.. sport! Mamma och pappa har dragit fram längdskidorna, nu bär det fan av till Axamo. Det enda jobbiga är att jag är den enda som inte äger ett par längdskidor i den här familjen, så jag får turas om. Stå och frysa i cirka tjugo minuter innan det är min tur igen. Yes.

Tar väl med min vackra mobil med nytt skal (det jättejätteröda) och fotar lite, så får vi se om det trillar upp något här. 

Och när vi ändå är på gott humör kan vi väl skicka in hundra meddelanden till blogg.se om att vi behöver en Android-app. Jävla mobilrasister.

These choices..

Hamnade på biblioteket (igen..) efter lunch med Aynur. Det roliga är att jag hade tänkt skriva på mitt projektarbete, men efter att jag skaffade internet, så har jag suttit på en massa annat.. Ovanligt? Nej, det tror jag knappast haha.

Kollade på lite mobilskal till telefonen, som jag för övrigt går runt med som ett spädbarn då jag är livrädd för att tappa eller ta sönder den. I am weird, I know. Så jag hittade två som jag kanske är rätt sugen på, men jag vet fan inte vilket jag ska ta.. Rött är något jag fått dille på iallafall.

eller....?
Ja, vad tycker ni? Det skarpa är ju sjukt häftigt, men så är ju det andra ett hårdplast-skal.Reklam

Håller på med en uppgift på mediakommunikationen [Japp, världens längsta ord.] Vi ska göra olika reklamuppslag för olika åldrar som ska vara .. tilldragande? Ja, så heter det nog. Jag har en sista jag inte vet vad jag ska göra.. Så jobbigt och inte komma på något! Får väl ta och göra en chokladannons eller något..
awesome

Dags fr jobb! aawyeeeeeeaaaaah