RSS 2.0

Fotografisk Bild


Google is (not) your friend

Har haft en molande värk i mina ben (vilket troligen har med att jag kanske har influensa) så jag tänkte - whattheheck, let's google it. Vilket jag inte skulle ha gjort. Det stod en massa om skelettcancer, MS och tumörer i benpiporna. Yay, nu mår jag såå mycket bättre.Only one month until I see you, my love.

Can't wait!!

Taste for tattoos


Hate being sick

Jag hatar att vara sjuk. Det är så jävla tråkigt och det enda som är värt att titta på är typ Efter Tio, sen är det bara skit. Och jag gör ändå typ ingenting när jag är sjuk. Så jävla onödigt! Fick ett ryck innan dock och tvättade en massa tvätt och skurade som en galning under diskhon.. Mamma vart glad iallafall, haha.
Det blir en chillkväll framför teven och my friend Nutella istället. Jävla feber.Young Americans - David Bowie

Sitter och häver i mig Snickers för att det är så jävla gott och skriver lite. Dock så borde jag skriva i rätt dokument... Började på en fem-minutsnovell nu, mest för att få ur skiten ur hjärnan. Det går inte ha flera storys på gång när man skriver en bok, iallafall inte för mig, så kommer det upp något så måste jag skriva av mig, haha.


Ikväll är det jobb på gång! Tur att det inte var alltför mycket tjottahejti igår. Firade ju min 19e födelsedag med en liten seg utgång. Det slutade med att det bara var jag och Evelina som var kvar, haha. Alla andra försvann eller åkte hem. Konstiga människor inne på Centrum med! Herregud...


Tur med att jag jobbar i garderob, för när jag skulle hämta ut min jacka så hade jag fått fel lapp..? Vet ju hur det funkar, så beskrev den så snabbt jag kunde och fick den på knappt en minut! :)


Funderar även på om jag ska lägga ut novellen här.. Den är på engelska, så kanske inte det roligaste att läsa igenom en blogg...? Feedback tar jag gärna emot.

I-lands problem

Åh vad jobbigt det är att köpa ny telefon! Kan inte bestämma mig, så jävla krångligt är det.
Just nu så velar jag mellan Samsung Galaxy SII och en HTC Sensation.
Damnit. Someone - pros and cons? :)

My lovely morning

Gick upp klockan 05:00 imorse. Eller okej, tjugo över fem, lite kan man dra sig. Powerwalkade på mammas löpband nere i källaren medans jag tittade på Spin City (Håll keft det är faktiskt roligt!). Sen vart man pigg som satan efter en dusch, och tänkte - nu ska jag vara extra nyttig!

Så häller upp en portion havregrynsgröt och ställer in i micron för värmning medans jag kissar hunden. Råkar ställa minutrarna på 3 istället för 2..

När jag öppnar micron så ser det ut som någon har slängt in en kräkbomb eller nåt. gröten har princip sprängts inne i micron på grund av för hög värme och det är gröt överallt. Hade till och med gröt under strumporna ? Weird..

Så jag tappade stinget och tog ett glas Pepsi istället. Och så lite Smoothie på det. Mums.

Regular day på JB

Yep. Pretty awesome.

My have-to-watch list.

It just gets better and better.

Addiction


a big yes-yes

Den här frisyren må va "såå 2006" (mest för att det var då den säsongen med Peytons frisyr sändes), men jag älskar den. Rockig, men ändå fräsch och elegant. Det dumma är då att man måste ha lite kindben och vidare mest för att den ska passa. Och vara kanske lite smalare än mig just nu haha.
Men jag vill så gärna ha den.

An unknown fact about me

Ibland önskar jag att något hemskt hände mig, så jag hade haft några ärr att berätta om ifall någon frågade mig om jag verkligen var okej.

Det må låta sjukt, men det är sant. All drama som händer runt om mig som jag inte är delaktig i, är jag ibland avundsjuk på. Det känns som om jag är utanför, eller inte har samma erfarenhet om livet som alla andra.

Men det gör riktigt ont när det väl händer, och då önskar jag för allt i världen att ingen borde genomleva det överhuvudtaget. Som till exempel ett krossat hjärta, en vän som gått bort eller bara en liten kris i livet.

Jag antar att jag är lite konstig. Men det är den jag är.

Gott nytt

Guten morgen och gott nytt hår!
Hoppas ni haft ett trevligt nyår, själv sitter jag och väntar på att mor min ska sluta jobbet så jag kan hämta upp henne. Vilken service, va.. Lyxmåndag för henne! Hihi. Nu ska jag ta och borsta ut mitt hår. Var ju tvungen att duscha, inte gjort det sedan förra året!