RSS 2.0

CORAL IS MY NEW COLOR

Nu taggar vi för grillfest!!
Köpte btw denna klänningen + en likadan svart idag! Fett snygg och skön. Köpte nästan upp hela plånboken haha.. Bad bad. Lägger upp bilder på resten jag köpt tomorrow eller nåt! Sup!

COLOUR OF THE DAY: MINT


källa:weheartit

LIKE SNAKES PEELS OFF THEIR SKIN

Har redan börjat fjälla i ansiktet.. Jävla svenskhetspigment. Är det ens ett ord? Nevermind.. Det är väl för att jag slarvat så mycket med solskyddet, blivit så röd på sistone! Blir röd ett par gånger, sen blir jag guldbrun. Hoppas bara på sol imorgon, iallafall eftermiddagen när alla kommer.. Inte kul att stå ute och grilla i regnet ju!
Så brun var jag ett tag.. Utomlandsresa nu tack.BYTINGEN - THE MOVIE

Tre tjejer ifrån klassen (Den gamla klassen.. Hur sjukt låter det inte då..?) - Amanda Carro och Belinda hade plockat ihop material från oss alla under våra tre år, och gjorde en film. Lite kul!

PARTEEEY

Städar som en tok, har precis dammsugit hela huset! Fan vad snabbt allting blir dammigt.. Lite läskigt! Röjer lite för det kommer lite folk imorgon, ska grilla och lite sånt. Taggar med min workout playlist i hela huset, och hoppas att högtalarna håller imorgon! Senast jag hade nåt sånt här pajade hela högtalarna, mamma vart inte så glad på ett tag då haha..
En annan gång:...INSPIRATION OF THE DAY


WHEN I GET MY MONEY...

Nelly  Shoes - Davidina hos Mylovebasket
Så fort jag får pengar.. Hahaha! Fullkomligt kär i de här skorna, de finns i svart och vitt med. Tror Angelica Blick visade upp dem i hennes blogg för ett tag sen, de är så jävla snygga! Tänk till ett par ljusa/vita stuprörsjeans och en snygg slapp tröja/linne.. För att hitta dem tryck på de gula!

MY AWESOME DAY

Idag är verkligen inte min dag.. Karma vill verkligen slå mig, vad har jag gjort? Kan verkligen inte komma på orsaken till all denna skit idag..!

Vaknar av att hunden ute skäller.(Brukar kalla henne Cujo, för hon stirrar länge och obehagligt) Hon brukar skälla, men jag får inte tyst på henne.. Så jag skäller tillbaka att hon ska knipa, och hör något i skogen - troligen det hon skäller på. Det låter som ett rådjur först, men sen hör jag att det är en hund. Tänker "Stackars den ägaren, måste vara jobbigt att leta hund så tidigt på morgonen". Och där klickar KARMA in.. 
Jag får en känsla, går runt i huset för att hitta den andra hunden, då hon brukar ligga i någon av sovrummen (ha!, vilken jakthund..). Det är tomt. Köksdörren står öppen. Jag får spel. För den lilla hunden kan öppna dörrar, ska ni veta!
Tror ni inte det börjar hällregna just HÄR ute i byarna när jag går i skogen för att leta efter henne? Och tror ni inte att när jag är så långt som 4 km hemifrån i skogen, så ringer pappa och säger att hon kommit hem? Tror ni jag var smart och hade med mig något paraflax? Tror ni det fanns varmvatten att duscha i när jag väl kommer hem? NEJ, FÖR DET ÄR INTE MIN DAG IDAG.

TWO SONGS FROM THE AWESOMEST

Fattar inte hur han har lyckats komma så långt! Min lilla krullhåriga pojke som spelade teater när jag först hittade honom. Dessa två låtar var de två låtar som gjorde att jag fell in love with him. Darren 

BREAKFAST WITH STRAWBERRIES

Försöker kompensera det faktum att vi inte åt jordgubbar på midsommar - genom att äta det i allt, haha! Jordgubbarna tog slut mystiskt fort i Vadstena under vår vistelse, så vi blev utan, och åt GB jordgubbsglass. Det var inte riktigt samma sak...
Men jag måste säga att jordgubbar till frukost, eller frukostflingor och mjölk är det bästa som finns. 
Nu blir det en kort promenad i den tillfälliga solen!

DRESSES

HM har börjat få in snygga klänningar nu. Gillar denna väldigt mycket!

MIDSOMMAR

Har varit utan dator i ungefär en och en halv vecka, och mobilen hatar jag att blogga igenom! That's my story! hahaha. Nej men Vadstena över midsommar var riktigt härligt. Lilla kusinen Theo är ju för gullig!
Nu sitter jag här och är sur på skolan för att de rensade inte bara programmen, utan även Windows 7 - så nu är jag tillbaka med fula Vista igen. Har även missat två avsnitt av Pretty Little Liars, så nu är humöret på vift.. HahahahaINSTAGRAM WEEK 23

1. Breakfast 2. Ice Cream Sandwich (!) 3. Insidious w/ mom and dad 4. I can fry my own chicken 5. Pita chicken 6. Aynur.. 7. The best icecream ever 8. Going out 9. Going out-out!

HANDSTAND

Det ser så lätt ut.. Men ändå så jävla svårt! I shall make it..

THEY'RE BACK!

Äntligen är mina favoriter tillbaka! Jag slipper bli galen utan mina älsklingar i sommar! Haha, i'm crazy.. Såg precis första avsnittet på 3:e säsongen och daamn, det är spännande. Jag älskar ju med att det är sommar - deras outfits och klänningar är to-die-for..! Aria's klänning i den här scenen.. Vad hittar man den? I NEED IT!

MY BREAKFAST

God frukost på en helt meningslös skoldag. Kaffe på det också, så är det perfekt. Behöver egentligen inte vara här, men vafan - smöra lite för lärarna går ju alltid. Kanske inte går höja sitt betyg med hjälp av en Ballerina kaka, men man kan ju hoppas... Hahaha

IT'S FINALLY OVER

Äntligen färdig! Mitt projekt arbete har rent ut sagt varit ett helvete. Jag gissar att jag har antingen ADHD eller bara rent ut sagt hatar skriva novellslut, eller slut över huvudtaget - då jag förträngt detta i cirka tre månader nu. Men nu tog jag tag i skiten och det är färdigt! En sån stor tyngd har lyfts ifrån mina axlar - nu är jag helt färdig. Inga fler uppgifter, efter 13 år av skola. 

Det är lite läskigt - men mot nya höjder, eller vad säger ni!?

JUST DO IT

Det är jobbigt när man hamnar i en svacka. Jag har inte tränat på ungefär en vecka nu och jag känner verkligen latheten kryper fram. Hjälper ju inte heller att det fula,kalla, blåsiga vädret stryper en med. Behöver komma igång igen! Jag märker ganska väl också hur man snabbt går tillbaka till sina vanor - man slutar ge och tar för sig istället. Jag slutar gradvis dricka vatten, men nu har jag vaknat till och nu ska det rulla på igen! Inga fler vilodagar på vardagarna, det funkar inte!

Dags att köpa nya skor med kanske..?


COME AS YOU ARE


GOD DAMN HAIR

Usch. Det känns som söndag idag verkligen. Torr-tråkig-skit dag. Sitter med en inpackning som doftar himmelskt och bara hoppas att tovorna i håret reder ut sig själva inne i handduken. Deprimerad gånger en miljon för hårhelvetet. Så jobbigt när man nyss färgat håret, det blir så svårhanterbart då..
Nej usch, nu ska jag vara tyst. Vad fan händer ikväll? Jag har då ingen jävla aning. Hade vart skönt att sätta sig på Pipes eller kanske piren, men då får jag sitta där själv. Jag är väl den enda som inte har någon lust att dansa denna lördagen..Screw this!