MY AWESOME DAY

Idag är verkligen inte min dag.. Karma vill verkligen slå mig, vad har jag gjort? Kan verkligen inte komma på orsaken till all denna skit idag..!

Vaknar av att hunden ute skäller.(Brukar kalla henne Cujo, för hon stirrar länge och obehagligt) Hon brukar skälla, men jag får inte tyst på henne.. Så jag skäller tillbaka att hon ska knipa, och hör något i skogen - troligen det hon skäller på. Det låter som ett rådjur först, men sen hör jag att det är en hund. Tänker "Stackars den ägaren, måste vara jobbigt att leta hund så tidigt på morgonen". Och där klickar KARMA in.. 
Jag får en känsla, går runt i huset för att hitta den andra hunden, då hon brukar ligga i någon av sovrummen (ha!, vilken jakthund..). Det är tomt. Köksdörren står öppen. Jag får spel. För den lilla hunden kan öppna dörrar, ska ni veta!
Tror ni inte det börjar hällregna just HÄR ute i byarna när jag går i skogen för att leta efter henne? Och tror ni inte att när jag är så långt som 4 km hemifrån i skogen, så ringer pappa och säger att hon kommit hem? Tror ni jag var smart och hade med mig något paraflax? Tror ni det fanns varmvatten att duscha i när jag väl kommer hem? NEJ, FÖR DET ÄR INTE MIN DAG IDAG.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback