RSS 2.0

MY WEEKEND

Bild tagen av mig
 
Helgen har varit i fullt ös. Dop/Bröllop (för lillkusinen och moster) som var jättefint - ett härligt slut på en bra vecka. Idag har det varit lite segt, haha. Men antar att måndagar är likadana nu som de var i skolan - fast med mindre stillasittande och MYCKET mycket mer kaffe, hehe..

SHAKE UP YA BODY

Härlig uppvärmning före promenad/jobb/livet.
 
 

TUESDAY THE 20TH

Miss Li skriker ut i högtalarna och téet kallnar i koppen.
Hela veckan framåt är kaos. Träningen vacklar ostadigt framåt med snabba promenader, och proteinrik frukost håller en stadig i några timmar.
 
Oh Megan, give me your body

REVIEW: BREAKING DAWN PT.2

Vissa saker är ibland konstiga, tycker jag. Jag blir så fundersam att jag inte kan släppa det tills jag får en ordentlig förklaring till varför?
Ta till exempel Breaking Dawn Pt. 2.
Hur mycket pengar hade dem egentligen till att göra färdigt filmserien? De måste ju ha tjänat in flera miljoner till de sista två filmerna, med tanke på hur stor hysterin har varit. De lyckas med vampyrerna. Okej, de glittrar, men that's how it is. De lyckas ännu bättre med varulvarna. De lyckas med att hålla berättelsen i schack, från bokens synvinkel och författarinnans önskemål. Fine. 
Bebisen vet vi ju är svår att lyckas med, men de har ju ändå referenser att hålla sig till. Benjamin Button? Smeagol/Gollum? Harry Potter(!)? 
Visst, tekniken kanske inte har kommit tillräckligt långt, men det kunde gjorts bättre.
 
Och för HELVETE, var det bara jag som märkte att Dakota Fannings jävla sminkös hade dragit på semester inder inspelningen?? JAG KAN MÅLA ÖGONBRYN SNYGGARE.
 
I övrigt, bra film. Synd att det är slut! Iallafall till VMA's kommer igen.. 
 
 

LIKE, EVER

 
 
Den enda jävla låten som fastnat för tillfället. Det var kul i början. Nu .. mördar jag snart henne om jag ser den där jävla pyjamasen igen.. 
 

THESE TATS ARE MADE FOR SHOWIN'

 
Sitter och dagdrömmer om tatueringar dygnet runt känns det som. Har fått en massa idéer till vad jag vill göra, men måste ha cash bruh! Vet iallafall vad jag vill göra nu först. 
 
Nu är jag så trött att jag knappt orkar ha ögonen öppna! Gick en kort runda efter jobbet innan, och även om den knappt var på 3 km så är jag helt slut nu.. Dags att få igång flåset igen!

MY LOVE INTEREST

 
Den där lilla MacBook Air 11" tar jag gärna. Kanske en julklapp? Eller 20-års present?

SAKER SOM FÖRGYLLER VARDAGEN

 
Har kommit in i jobb-repertoaren nu och gör inget annat än jobbar,sover och äter förhandsgjorda måltider. Det enda som inte är planerat är kvällsmaten, haha. Men så är väl vuxenlivet.
 
Vuxenlivet innebär även tragedier och saker man tvingas göra även om man inte vill. Som till exempel behöva säga nej till saker, planera sin ekonomi och fullkomligt ordbajsa om allt och ingenting bara för att kunna hålla sig någorlunda klar i huvudet.
 
Jag hoppas, hoppas och återigen hoppas att du får uppleva allt som du kan och vill. Om det fanns en Gud, så kunde han gärna komma nu och rätta till allt. ♥

.

Varför ska det alltid hända dem som aldrig gjort en fluga förnär i sitt liv? Som hjälpt andra hela livet?
 
Kan det inte hända en kriminell, våldtäktsman eller en mördare?
 
Livet är så jävla orättvist.

INSTAGRAMMING


WORKING 24/7

Waaah, dagarna typ smälter in i varandra. Jobbar kvällskift denna veckan, så ser varken min familj eller träffar kompisar typ. Hade jag bott närmare staden hade det inte varit så farligt att hitta på något - men nu måste jag typ räkna minuter och ha med mig extrakläder överallt i såfall. Och vem vill vara den personen? Inte jag.
 
Sitter här och väntar på mail ifrån Nelly.com. Borde ha trillat ner ett paket i brevlådan vid det här laget, och fan ta dem om det krånglar. Har inte tid att vänta - kläderna är ju till kusinens dop! Måste var fin då! 
 
 
Någon av dehär + typ en kavaj? 

SAD DOGGY

 
Hahaha, hade det varit hennes mamma som hade legat där hade jag inte sett röken av min frukost..