RSS 2.0

DAGENS;

 
Sitter och funderar på vad som är fint att ha på sig på fasters 40-års firande imorgon. Har ingen som helst aning om vad jag ska ha på mig! Och jag är ju den som hatar att ha samma "party-outfit" flera gånger.. First world problems?

CURLY SUE

Har varit och fotat med Belinda och Amanda idag. Agerade modell. Alltid roligt! Hoppas på lite fina bilder inom kort.
Gillar hur mitt hår blev idag, hemligheten är tydligen att blåsa det lite med fön innan man börjar locka!

IRON MAN 3

 
Gick på Iron Man 3 lite spontant igår med småsyskonen. Sjukt bra, då jag aldrig sett de andra två filmerna just på bioduken! I loove me some Robert Downey Jr... Heh. 
Nä, men filmen var sjukt bra. Jag kunde relatera lite själv av hans karaktär i filmen.. Men för att inte avslöja för mycket så säger jag bara att den var riktigt bra. Lagom action, lagom romans och alldeles perfekt med min humor. Älskar cynismen i hela filmen, haha. Och Gwyneth Paltrow är ju inte snygg något..! Har för mig att hon nyligen blev röstad som världens sexigaste i någon tidning nu i veckan så.. Congrats!
 
Idag blir det barnkalas hos en gammal vän. Hoppas på nyttig tårta (haha). Svullade sjukt mycket igår, men det var ju som sagt min fusk/vilodag!

SILVER OR GOLD?

Satt och pysslade med nagellack igår. Vilket är snyggast att ha? Silver eller guld?

THE TYPICAL LIZ

Var ute på morgonpromenad med min bebis innan. Hon såg ut såhär:
 
Lika fab som vanligt. Det var jätteroligt när jag får för mig att klia mig på rumpan och en granne springer förbi mig (mitt i skogen - wtf?) helt plötsligt..! Hahaha, av alla gånger jag bestämmer mig för att göra något så är det när grannen springer förbi från ingenstans. Typical Liz antar tag!

YOU CAN'T LET THE WEATHER HOLD YOU BACK

 
Waah. Har varit bajsväder hela dagen. Regnat och varit allmänt tråkigt. Men vet ni vad? Det ska inte störa min inplanerade träning. För att jag har inte råd till att träna på gym sju dagar i veckan som alla andra. Utan jag biter ihop och tar de bästa låtarna jag har och bara köttar. Regn skrämmer mig inte - jag är nog mer rädd att det här vädret lockar fram älgar som jag kan krocka med när jag springer i skogen..Hahaha 

FOODGAZZZMKan snart starta matblogg haha! Det enda jag bloggar om typ. Kan ju säga att jag aldrig skulle kunna bli anorektisk för jag älskar mat för mycket....! Hehe..he.

BANANA PANCAKE


Försökte mig på banan/choklad pannkaka. . Gick sådär! Men det smakar helt okej. Toppade med färsk mango. Bellisimo!

BYE BYE MANDY

Var på lite 'fancy' middag/lunch hos bästa bruden idag! Hon åker iväg på semester i en vecka så var där för att säga farväl.. Hahaha.

ITS GETTING BETTER

Så jävla skönt att dra ut och springa nu, mer och mer! Funderar på om jag ska anmäla mig till något lopp bara för skojs skull, så man har liksom ett kortsiktigt mål.. Vårruset kanske?

TURKISH DELIGHT

 
Har äntligen fårr tummen ur och smakat på turkisk yoghurt. Skitgott ju! Synd på bara att jag inte hade några bär till, så det fick bli sylt. Ni vet väl att om ni har frysta köpta bär - att ni måste koka dem innan ni äter dem? HEPATIT .. något är ju på gång! Be careful my bitches!

FEELS LIKE SUMMER ALREADYBästa vädret hittills idag på hela året måste jag säga. Även om året ikke är sludt..! (fejknorska tonläget-love)
Söta lillkusinen är här och jag har varit utomhus sen klockan elva något imorse haha. Inte en lugn stund! Men det är det värt! Är dock helt röd om näsa, panna och hals.. Självklart tar ju solen på de bästa ställena. . Ser ju ut som jag är full nu hela tiden! Men att börja fjälla redan i april är väl en höjdare haha...

AN OLDIE

 
En låt som tjatat i hjärnan på mig idag haha.. Gammal goding!
 

IT'S CAUGHT ME IN IT'S SPOTLIGHT

 
Gillar att vädret äntligen har vänt nu! Är dock fortfarande lite i chock när jag går upp på morgonen med vantar och  tjock halsduk upp till bilen.. Men det är skönt att slippa understället äntligen! Sprang ungefär 4 km och frös inte en sekund ens i mina trekvarts-tights. Äntligen dags för sommaren snart!

MUSIC FOR TODAY

 Så jävla härlig är den. Vår och Sommar feeling på det!

TO KEEP GOING YOU HAVE TO KNOW YOUR LIMITSDet är jobbigt när man fått upp pulsen och hittat sin takt, men man inser att kroppen inte riktigt vant sig..
Vill ut och springa så fort jag kommer hem från jobbet, men får stoppa mig själv då jag inte vill få benhinneinflammation eller något annat typiskt som gör att man slutar helt..
Så har bestämt mig för varannan dag promenad, varannan dag springa!

#FOODSTAGRAM #BEROENDE?

 
Jag har nog aldrig sett så många som lagar mat i min omgivning som nu. Men allting handlar ju om upplägget - hur fint det ska bli på tallriken, hur symmetriskt man lagt upp det, och för att inte tala om att allting ska vara färgglatt och NYTTIGT!
Instagram tar verkligen över våra matrutiner och för att inte tala om våra liv..! Men måste säga att det är lockande att äta maten mer när det ser snyggt ut på tallriken istället för en jävla röra..

@WORK
känner mig så himla smal och liten när jag får på mig mina egna kläder efter en hel förmiddag i städkläder som är lika stora som ett tält!

SLEEPY

Gud, jag älskar verkligen att springa. Även om det är jobbigt nu, för stunden för att jag är så ovan och otränad så är det ändå härligt! Det är så himla skönt med träningsvärk med..
Haha, folk tror jag blivit knäpp-men man kan faktiskt bli beroende av att ha träningsvärk! Plus att jag är så skönt trött på kvällen nu med. Jag har använt inte bara hjärnan, utan kroppen med!
En sak man faktiskt glömmer ibland.. Det är alltid när jag inte gjort ett skit på hela dagen som jag sover dåligt.#healthy #bitches

WERK ITidag blir det en joggingrunda med Mandy i stan. Ska försöka hålla samma takt som henne, så kommer väl att vara död sen ikväll..

Apr. 08, 2013


CLOSER THAN YESTERDAY

Var ute och gick långrunda igår med mamma och pappa. Min pappa fick någon snilleblixt att vi skulle GÅ ända till farmor! Hon bor väl lite mer än en mil ifrån oss om man kör bil.. Men vi började gå och jag hade med mig mobilen och körde med GPSen och gick självklart fågelvägen igenom skog och jaktmark.. Kändes som om jag var med i ett avsnitt av Gissa Bajset då jag fick gissa på vad det var för djur som hade gått lite här och var.. 
 
Vi tävlade även om vem som kunde gissa avståndet från hemma ända till farmor den vägen vi gått, och jag vann inte kan jag säga.. 8.06 km gick vi! Och det var bara på ETT håll haha. Hemvägen var lite längre tror jag,då vi gick en annan väg. Så det blev nog 1.8 mil på ett ungefär! Men skönt var det och idag är jag rätt mör i kroppen. Men tvingade mig själv att gå en kortrunda med vovvarna på ca 4 km... Beach 2013 var det ja!
 
 
 

MY PREDICTIONS

 
Förra året blev Fun och One Direction stora, och Justin Bieber verkade ha växt upp.
I år är det Imagine Dragons, The Weeknd och detta bandet. (Vad jag själv tror iallafall..)
Typisk sommarhit/band! Härlig att spela i öronen på jobbet iallafall!
 

STRONG IS THE NEW SKINNY

Jag: ..Men har du inte hört det uttrycket?
N: Vilket?
Jag: Men du vet.. 'Skinny people look good in clothes - healthy people look good naked' . Det är ju överallt på nätet.
N: Den som kom på det måste vara skitful!weheartit/fitness