RSS 2.0

OBSESSED WITH CHICKEN

MONDAYS

Väldigt segt att gå upp idag.. Men lite spännande saker ska hända senare! Kanske därför som jag har drömt mardrömmar, för jag är nervös...?
MUMS
THE JOY FOR PRESENTS

Eller tja, present och present.. En gåva till mig själv!?
COME CLOSER

 
 
weheartit/tattoos

WHEN YOU'RE IN A BAD MOOD...

 
.....There's always new shoes to buy!

HEALTHY SUNDAY..

Blev rätt sugen på att åka skidor av allt alpint på TV, så stack upp till grannens hage och gjorde ett spår och åkte. Synd bara att man är så otränad att man inte orkar mer än en knapp halvtimme... Lillebror kom dock efter en stund och tävlade! Hoppas på lika fint väder imorgon också, så är det färdigt att åka bara!

A NEW FAVORITE; ELEMENTARY

Har precis upptäckt en ny favoritserie.. Har sett alla upplagda avsnitt hittills och jag är fast. Totally hooked! Älskar mysterier, alla CSI program är ju mina guilty pleasures. Men det största guilty pleasuret måste ju vara Sherlock Holmes-adaptionen som kommit på senare år i TV.

Elementary är den senaste serien där figuren Holmes är med, och Dr.Watson är med också. Bara att det är en kvinna. Joan Watson jobbar nu med Holmes som hans 'drug-companion' vilket innebär att hon ser till att han håller sig drogfri, annars åker han tillbaka till rehab. Holmes löser fall med polisen och hon följer då med honom vart han än går.

Detta måste vara en av de lättaste serierna att följa, då det alltid är 'one-liner' avsnitt (med brotts-lösandet då) och man måste inte ha sett ifrån början av serien för att fatta.

jag rekommenderar den starkt! Visas på torsdagar i amerikansk tid, vet dock inte om den har börjat i Sverige.

fem av fem toasts!
MOBIL APP

Provar på den nya Android appen för blogg.se... Verkar helt okej hittills eller..?
(mumsig frukost idag)