RSS 2.0

#BORED

Såna här grejer hittar man på när det blir tråkigt på kvällarna här...
Häromdagen så sprang vi och lämnade den här utanför dörren hos Nellie och hennes roommates och plingade på dörren, för att sedan gömma oss och se dom öppna dörren och bli förvånade..
Vi lär väl få något värre tillbaka haha.

Idag till exempel så låg min tandborste i min nutella-burk när jag kom hem.. Så vad som helst kan hända! hahaha

GLAD MIDSOMMAR

 
Haft en mysig midsommar tillsammans med GC gänget. Känns verkligen annorlunda att fira här!
Palmer överrallt och kransarna är annorlunda. Men vi har ätit smörgåstårta och grillat gott och haft det roligt så det funkar i alla lägen! Glad midsommar på er alla!
 

YOU'VE GOT MAIL

 
Pappa ringde mig igår efter jag hade smsat honom om hur posten fungerar här nere. Han ska ju skicka ner min gamla smartphone som jag glömde hemma, så jag kan ha ett spanskt nummer. Börjar bli lite dyrt med alla fyllesamtal, haha.. 
Så säger han "Du borde nog gå och kolla nu, för mamma skickade ett paket i förra veckan".
 
Ååh vad glad jag blev! Massa svenskt tuggummi och godis. Bästa på länge 
 

SJUK I VÄRMEN

Sitter här och är sjuk. Resten av gänget har gått ner till stranden för en barrunda. Så medans de är ute och har roligt sitter jag här och har tråkigt. Försöker hålla humöret uppe med svensk radio och nutella. Haha, sjukt vad man kan sakna svensk radio, av allt! En sån sak som varit tagen för givet när man bodde i Sverige, att kunna sätta på radion och lyssna på andra människor som pratar i timmar. Här är det samma jävla musik som spelas ständigt. Och ute på krogen spelas antingen Gina Tricot musik eller karaoke.. Är rätt trött på det, men vad gör man? Bor ju här så får ju göra det bästa av det. Genom att lyssna på svensk musik när jag kan!
 
Toalettbild på en av ställena med Gina Tricot musik. Nikki Beach
 

ROOMIES

En bild ifrån igår när vi var på karaoke-puben. Här är jag och mina roomies!Sitter på det vanliga internetcafet och svettas ihjäl och dricker VARMT kaffe.. Haha, normalt och så. Men just här har de det vettigaste kaffet jag druckit hittills här nere! Så gott!

SENASTE VECKAN

 
 
Kör en liten kamera-uppdatering nu när jag har lägenheten helt för mig själv igen haha. Alla är ute och firar nationaldag och jag är hemma och degar och försöker bli frisk! Ögoninflammation är ju..skönt. Plus att jag är helt seg, sover verkligen skitmycket! Internet är ju så löjligt dyrt här på vårt ställe - 6,50 euro för ett dygn?!? Driver ni med mig? Hahaha.. Så uppdaterar när jag känner att jag kan. Puss på er !

GOOGLE TRANSLATE På ETT INTERNETCAFÉ

Hej!
Sitter på ett Internetcafe med Nellie nu, gick precis från jobbet. Finns Inte egentligen mycket att göra arbetsdagar här .. Men jag verkligen älskar det här, även om jag har blivit bränd av solen i helgen, varje plats på min kropp gör ont som fan!
Det är löjligt hur mycket åäö vi har i liksom en mening,  jag skriver engelska på google translate och sätter över den bloggen översatt haha!
 
Ha det gött med er!