RSS 2.0

Procrastination is a blissful time

Det här med att kastas in i ett nytt sätt att studera/plugga var ju inga problem i början, när man bara satt och lyssnade på föreläsare... Nu däremot mitt i tenta-tider så inser jag att ingenting har förändrats.
Jag är fortfarande en hemsk, prokrastinerande student som gör allt för att slippa ta tag i saker för att sedan göra allt de sista fem timmarna innan deadline. Nu är det ju bara så att jag har fyra ämnen samtidigt och inte bara en, vilket resulterar i fyra gånger mer arbete! Woho!
 
De säger ju att ju längre tid man väntar, desto äldre och visare är man..(!)
 
Nä, dags att ta sig i kragen och fortsätta.

Hallå igen

Back at it again!
Ja, okej. Jag "bloggar" endast igenom Twitter nu förtiden. Om man nu ens kan kalla det "bloggande". Det är mer en lång 'rant' om mina revyer på TV-serier som ingen knappt följer längre.
 
Men nu har jag ju faktiskt en anledning. Jag är ju utomlands igen! En såkallad erasmus-termin i Southampton, Storbrittanien. Då måste man ju hålla världen uppdaterad. För jag är en ju så intressant varelse med så fantastiska aspekter i mitt liv som bara alla måste följa. (Jag lär mig så mycket mer om sarkasm här än någonsin förut)
Den fantastiska hamnstaden som banade väg för Titanic 1912. Den fantastiska studentstaden med så mycket värdefull filmvetenskap, det fantastiska universitetet där självaste kommissarie Barnaby (John Nettles) från Morden i Midsomer har tagit examen ifrån (ja, det var den enda kändisen av värde jag faktiskt hittade på Google.).
 
Ja. Så här är jag. Vem vet om det kommer fler inlägg. Kunde ju vara kul ibland.
Behöver ju jobba på svenskan snart innan jag glömmer bort den (återigen, sarkasmen är på en så djupare nivå!).
 
Här kommer en bild på något fantastiskt relevant.